[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (17) 隊長殷志源6月8日生日快樂

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
唔係好明點解佢要接咁多節目
有時真係整定.. 咁岩就比我轉左畫
我朋友都有問我 點算呀你佢出哂事WO 我係會周圍同朋友講我中意邊個 會稱佢做男朋友~
我: 我岩岩換左畫 成5年幾都無換過畫既我 竟然睇左一條片就癲左咁

O哂嘴佢係咪人黎
睇到呆左
@不好閉嘴吧

【Twi】姜成勳親自使用的Naver賬號的留言
(曾經的id是win8787,換名字成ritz****) ​​​​

係咪好震驚呢
我反而係笑左
自己控評自己發射彩虹屁
到底要幾痴線先會咁做
原本我諗緊邊句係佢寫 原來係全部夠鐘食藥啦姜生
枉孫浩英係佢同學
姜生真係好自卑
自卑到要做anti先滿足到自己既虛榮感
佢係咁狙擊god睇黎怨念好深
仲有diss成員嗰時應該係重組前
再望望重組後嘅綜藝佢講過嘅野
哇不得了呢條友城府好深
姜生心中最大敵人應該係大大
因為大大同佢一齊畀DSP發掘
但過左咁多年兩個既成績差距太大
所以姜生心入面應該好憎大大
真係好恐怖
睇完我完全諗唔野 我諗唔到要點鬧佢
一定啦
大大得黎既成績係佢一手一腳努力得返黎
姜生?問下自己咁多年有咩作為啦
完全CLS
轉自姜成勳DC

꾸니가 타멤.타연예인 욕한 아이디 본인 맞는거같은데?증거 가져옴

Hoony是其他成員 罵過其他藝人的id是不是本人?拿證據

https://gall.dcinside.com/mgallery/board/view/?id=19800222&no=81237

https://gall.dcinside.com/mgallery/board/view/?id=19800222&no=81237

win 怎麼辦 ID是確定無疑的
對G.O.D.金泰熙.Rain.金喜善.李孝利.SECHSKIES成員等惡意留言的ID
沒有證據證明是本人...我好像有^^ 就是我的推測啊ᄒ
因爲

1.聖誕新聞中馬卡龍店留言

那家馬卡龍店老闆:Hoony前女友
重新組合前的粉絲見面會也在那家店舉行

前女友的咖啡館。
和馬卡龍社長以聖誕老人爲起點完全結束了。

這就是FM的照片

尋找的過程中除了我以外還有認識的人嗎?還有本報的相關文章

2. 馬圖......這個是前門衛都知道的......特有的指紋套頭 "有醬嗎?

那有名的古怪果醬有果醬嗎

用那個ID寫的Tamem。其他藝人惡意留言的一部分

只帶了一部分,按下這個地址就可以全部看到用那個賬號寫的留言
作爲參考,同爲成員(特別是殷志源),光是摔個五花八門的就很多。
這篇文章儘量以其他藝人爲主,雖然沒幾個
去地址看看留言吧

https://m.entertain.naver.com/comment/list?oid=015&aid=0003284471#user_comment_2767298_news015,0003284471

只是我個人認爲好像那樣~ Hoony不要裝了~~ᄒ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞