『薪火post』BNO 續期資訊(35) 一理通百理明,明白了續期可變簡單

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
你有個false assumption (你假設歐美仲好想係大陸做生意)

但係事實上 貿易戰令大陸經濟泡沫破裂(aka 支爆)

外資根本搵唔到錢 Apple 就係太依賴iPhone + 大陸市場 搞到業績好難睇

搵唔到錢仲邊有誘因留係大陸? 貪你司法黑暗? 定強逼技術轉移?
我2018 8月釜山入都無印既,得紙仔
可能我搭船入境
唔好意思。最近先追post
請問父母岀世紙同結婚證書係咪一定要正本?color copy 係咪唔得?
我可唔可以比color copy, 之後係additional document 度補返話冇左個正本

同埋如果父母係大陸岀世(冇左岀世紙),咁可以點做

另外我online upload 左個張相係咪要同寄去個2張相一樣?

感謝各位ching
伸手伸到
Sorry Sorry , 感謝
(36) 叫乜好?
支爆前上尾班車?
舊果條link入唔返去check dispatch 果頁status 知唔知點登入返
舊系統收咗皮啦
我覺得依家似港爆先多過支爆
上星期都仲入到 咁而家點睇dispatch左未 thx
2老仲on99咁以為香港頂到好耐 唔知點算好
今年年底流通BNO有望超過廿萬。

豬年發豬瘟啲豬終於醒覺係屠場準備支解。
「支」解
揀DOES NOT APPLY

有啲國家護照號碼一人一號,無論換幾多次護照,護照號碼都係一樣,所以先會有PASSPORT BOOK NUMBER。

BNO無呢個OPTION。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞