『薪火post』BNO 續期資訊(35) 一理通百理明,明白了續期可變簡單

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
我果個應該係新system做法 我upload digital photo 張form會有你個樣叫你download 比副簽條友 佢冇要求過我再額外比2張相佢 所以我冇比 不過個doc係有咁寫
我建議你睇完個doc 再睇多次佢要求你 sd啲咩比佢
我係15年去,用邀請函+落地簽證
個IO用廣東話問我拎身份證睇
10秒後放人
我睇晒DOC 但宜家未比錢
想問2個問題
1.取護照用數位照片 姐係點?要出去搵人重新再影?
我上YOUTUBE睇教學同DOC都冇話要用 剩係實體相2張就夠(我已經影左)
咁姐係要定唔要
2.有D人話要出世紙 又有人話唔洗 (我過左期18年
咁姐係要定唔要
乜撚野數位相片?我寄過去果陣咪兩隻護照相
出世紙無咩特別事要hold住咪比埋佢,唔理有無用佢地都會寄返比你
2個月後幫本新passport破處
有咩關係
25歲 會有問題?
係啵,唔醒起可以附加資料
酸民巴
咁同身份證大法有咩分別?
希望係咁啦 羅定偉
依家唔得,要去整簽證
五舊水 三日攞得 啱啱整完
今日係公司有個師奶話自己終於肯續返bno, 又話搵人副簽好煩不過都比佢搵到,所以我想講有心續其實點都搵到機會續得返,唔好話唔識人副簽就算,依家美國同大陸佬搞咁多野,遲早一獲熟。趁依家hmpo未算收得緊好快d續
出面啲護照post永遠都變咗bno vs 五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞