『薪火post』BNO 續期資訊(35) 一理通百理明,明白了續期可變簡單

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
好似doc又真係無寫

填錯嘅地方,用筆劃咗去,旁邊簽返個名,個名要同declaration form個簽名一樣
不過呢D好似係常識嚟喎,寫cheque 改野都要側邊sign.
冇錯
我之前收email都係要填依份
btw如果用gmail記得check埋junk mail box
gmail有時會當左hmpo email係spam
準備申請
如果最後佢唔需要我副簽,但可唔可以照搵一個英國Local副簽,加快申請同提高成功率?
還是我申請時填個樣recognize唔到,令到需要副簽好d?
齋睇唔覆
read only
首先個個整passport都係先到先整加乜撚快

再嚟你係BNO就整到,唔係就整唔到,提乜撚嘢高成功率

妖真係同你個名一撚嘢,你都係用返廁板算啦
睇黎你應該幾後生
個張表係咪要由頭填到落尾咁填過?
定係係最尾個頁寫名之後再countersign就得?
唔好咁懶啦
真係出晒咁多就填晒去
到時如果又要你補交多次
浪費時間同郵費
出面啲人真係
明明忙緊聽日啲Due Date
都要用個令鐘頭放低手頭上嘅嘢屌下
廢事啲人散播完假訊息冇人屌啲人信晒
我果陣佢寄左兩個pdf比我
一份就os form 10
另一份信黎,叫我填section1,2,3,4,9,10
你最好填晒以上部份
因為佢唔會理你張舊form
只會當你依張新form係重新apply
抽獎嗰度仲未有消息?
星期1寄到黎 好興奮
冇消息
我唔會再搵佢,等佢搵我算
英國公墓猿:唔想trace documents,我哋不了了之啦

話說上次三日就覆咗我
話說有冇興趣幫返你老母續BC
「97後拎BNO出國英國唔會理你」係咪上世紀最大fake news?
https://lih.kg/1137880
我口水乾啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞