其實大灣駒政治生涯已完 (3)

1001 回覆
33 Like 15 Dislike
大灣駒開始玩捉字蝨

是但啦,你條大灣駒咪又係度玩人格謀殺
不要分得那麼細
真心為大灣駒好,就記得提佢戴袋
氣急敗壞
雖然堂主成日寫錯字
但仇狗依然乜都冇駁過之餘
仲走黎做正字特警

黔驢技窮也......哎上兩次開台先糾正過自己早前講錯黔驢技窮四字

回力鏢又飛埋黎啦
堂主又無自稱健筆,係黃毓民讚佢嫁
你依家係唔係串黃毓民老懵董,將文盲當健筆啊
哲學題:究竟上帝能否創造不能命中仇思達的回力鏢?
又要上青山道扎棍
無貨咪玩捉字蝨
前日話應班益友呼籲唔屌盧思達轉講安心單野
喂 佢之前唔係屌啲人無骨氣走去蘋果睇偷食事件咩?
做咩自己又講埋一份姐?
依家佢成隻癲狗咁 真好睇
你老母就抹黑,如果係假嘅,大灣駒咪自己上黎連登澄清話佢冇前列腺炎,個post唔係佢出囉
縮埋係自己個閪台圍爐打飛機,又唔敢出面駁人
退一萬步,你個大灣駒連係facebook出post話自己冇前列腺炎賓周冇爛都唔夠膽,好廢
仇生做乜學人賣眼淚
細蚊仔就賣得姐,你估你真係25歲?
好醜怪囉
佢屌堂主我覺得都係試水溫,如果反應好的話佢分分鐘屌埋天琦話佢推人去死(藍絲mode)
佢可能連陳浩天都屌埋

上次屌林匡正成功令他打電話公開向大灣駒認錯,今次屌盧斯達如果他唔打電話公開向大灣駒認錯他係唔會收手
佢屌堂主我覺得都係試水溫,如果反應好的話佢分分鐘屌埋天琦話佢推人去死(藍絲mode)
上次屌林匡正成功令他打電話公開向大灣駒認錯,今次屌盧斯達如果他唔打電話公開向大灣駒認錯 大灣駒係唔會收手
佢youtube片嘅標題

先旨聲明︰買學生餐唔係問題,用福利都唔係問題
但買唔到學生餐就話逆向歧視,真係肉鳩酸
成三十歲佬四肢健全有經濟能力,買個飯都要搲爛腳叫春
將啲雞毛蒜皮小事擺上網呃Like打飛機,垃撚圾
除非你冇經濟能力,買完今餐冇下餐囉

益友們快啲資助佢買飯啦,仇學生冇飯食好悽涼架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞