其實大灣駒政治生涯已完 (3)

1001 回覆
33 Like 15 Dislike
無咩可能
條友最大貢獻係混入反對派攪屎棍
一黃左就無咩功能
隻仇狗係咁話你班友眼紅佢反佢唔到,實則心中淆到仆街,崩盤之勢已成
韓狗單野爆出黎,堂主仇狗開拖之後呢兩日既事
根本同熱狗未期一撚樣
老人家仲以為有幾千LIKE奇貨可居
邊個上D100就打

點撚知係仇家勁多的蟹貨
其實我唔明,查冊係查仇思達,點解係講屋企人?

事實上,這些政府的公開資源,不只是記者,是每個公民都應該懂得的東西,

好似公司查冊、業權查冊、申請土地用途改劃、申請司法覆核,呢d,都係每一個公民該認識的,否則你只是被圈養的一個人。
中撚左招啦,以前亂屌以為好威……
當日查熱狗咪又係咁查
即係好似當年四方西話人講粗口咁囉
花無百日紅
當日自己紅狂攪9 EMAIL同林匡正

現在出事完全無人幫口
抵死
古有黔驢技窮,今有港駒技窮
毓民老師話齋,不怕孤立才可獨立嘛

但就反對香港獨立
最尾咪話my radio 已經唔係當日個個
講到明言論審查啦
陰謀論d講,公程呢d,老豆一間公司,呀仔一間公司,兩盤數,一堆人,一堆機,一舊錢,兩邊調。

再唔係,得一間公司嘅,又點解唔用得老豆個名,點解上唔到名?

以上都是捕風捉影,如果純粹為左搞鳩人,無謂吖。
琴晚到依家都無人回應過一味就訴諸恩情論
老燒一早講過大地恩情黃老邪的故事
有架,果班中年熱狗,退完熱又要搵神拜果啲,仲有個選過區議會,四肢發達頭腦簡單果個
攞恩情論講,將恩情放到無限大,養死士咪得囉,反正都係用恩情維繫
咁世界洗乜討論是非對錯,恩情黎恩情去咪得囉
Joe Yeung咁講係難聽,但放大呢句駁哂一直以黎既指控係錯誤
巴打個名直頭可以黎形容Myradio
蔡佳洋:點解你剩係屌泛民,唔屌民建聯!
仇仔:屌你老母臭蟲論!

仇仔:屌你老母劉耀文做乜屌藍唔屌綠!綠都好多衰野!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞