其實大灣駒政治生涯已完 (3)

1001 回覆
33 Like 15 Dislike
屌你老母要同佢交代路線圖時間表
係咪要同你講幾時有軍火黎 d 錢邊個比 搵到幾多人起義 有冇坦克車飛機大炮呀
只係宣揚理念先都要講到咁detail?
開公司就叫有錢?
我同您討論緊點解要鬥賤,
唔係同其他人爭論緊
唔係針對佢屋企人呀
係佢講既野同佢個背景有利益衝突呀
點知佢會唔會為左幫間公司中標走去屌鳩本土派呀
就算係 佢既言論客觀上有可能帶黎依個結果wo
因為你要同賤人泥漿,所以要夠賤囉,如果查冊都叫賤嘅話
咁又唔洗咁講
你咩派別想吸人支持 都係靠魅力靠口材靠論述架啦
利申 支持香港獨立

係屋宇處注冊
唔代表勾結港共架嗎
堂主個份野我剛剛都google 到
https://www.bd.gov.hk/doc/fulllist/REG_SCGI_tc.pdf

個邏輯係有謬誤, 就好似開餐廳去食環申請牌照, 唔代表間餐廳係勾結港共架嗎
仲記得果陣大灣駒屌柒黃敬業話佢歧視基層,然後大灣駒強調自己同陳興旺都係基層,話基層應該物傷其類,果時都幾欣賞佢
原來係個中產黎
咩隻抽隻
老實講
堂主自己單拖講仲好啦
咁就無大將風度啦
做大事唔係咁
陳浩天同梁天琦都唔會咁做啦
要做嘅應該係論點對駁, 而唔係起人屋企底喎
痴線,學仇仔話齋公司查冊係公開資訊
交代緊上D100
件陳興旺咪又係假account
屌撚左佢未呀
仇狗上次有人phone in 話住翔龍灣
條友就即刻扮窮又話人中產
反仇 但係依家獨派真係冇個講到野 有個種感染力
得陳浩天同梁天琦有

agger
依家開台呢三件都冇仇一半 真係要練吓講野
碌撚講野咁勁
咁全民制憲左未?
咁又唔洗咁講
你咩派別想吸人支持 都係靠魅力靠口材靠論述架啦
利申 支持香港獨立

agger
我講緊joe yeung 同堂主阿
仇斯達點我唔理佢, 佢話佢唔係獨派
但個兩個係阿嘛
做大個餅
份野有人姓仇?
私怨互爆我就無興趣啦
不過堂主有樣講得岩
今時今日重係宗教崇拜
唯主人説的是
無獨立私考
既使有民主都係垃圾質素
佢查完冊發現間公司係屬於仇斯達嘅
我順粹google 間公司個名
「非政治圈內嘅屋企人做乜乜乜」呢個論據真係弱智;如果咁都成立,會牽連好撚多本土/港獨友,佢地有冇諗過呢個問題先講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞