其實大灣駒政治生涯已完 (3)

1001 回覆
33 Like 15 Dislike

睇到鑽探呢兩個字我就諗起屌屎忽同埋前列腺
益友話有咩公司唔做大陸人生意wor
問題係鑽探無中共特准鬼比你圍爐
Joe Yeung又出左新文講恩情論
仲話自己基層
選舉嗰時屌人政棍,到人地坐監又講風涼說話原諒人地。

而家開個節目用本民前藍色話致敬,但請梁頌恆上去都唔得。屌你老母係碌撚先做得出。
都話喇,毓民幫左你小小,你就要用大半世還,明白嗎?
仲記得當時毓民屌柒梁天琦其中一個原因係冇幫熱狗四眼滿站台,之後熱狗和四眼滿為咗每月三萬幾蚊變成養狼狗咬春袋反咬毓民
佢張人情卡惡撚過貴利啊,影相endorse 都唔撚滿意要公開拍片屌鳩佢政棍

好囉後尾大家咪見到邊個係仆街囉
所以仇仔咪醒囉,死都唔做myr主持
仇思達 點會唔知 黃毓民有咩問題

投唔投共先唔講
但份人比較霸道就肯定........

所以 敬而遠之
吹奏借其4毓民光環

同時叫唔係正式員工
唔駛受佢氣
佢唔覺用嗰五個字有問題,繼續用,好明顯真係語文根砥差到一個點...
最早踢爆'浮屍達全家撈紅色基建,講野前後不一同支持大灣區'係我
果條垃圾有正面回應我咩?

現在Joe Yeung對幾粒字理解有落差
你明撚知浮屍達益狗係故意無限放大果幾粒字砌人你仲要幫手咬

你一係就對家的人
一係就on9到跟對家節奏郁自己人
條友郁堂主又係串9人打左錯字別字,完全唔回應指控
堂主成日出長文有可能唔比人捉到出錯咩

你就不停屌人比位大灣駒入,提升到聖人先屌得大灣駒
當大灣區班人連0post鬼acc都用埋,你就狂攻自己人
仇生中文差,應該唔知不再宜居點解
明顯學界又好本土又好,唔少人怕比幾千益狗潑屎水唔敢講野
難得有幾個重量級人馬開波

我都認班人set咪set得勁差,押後兩日set好仲好
但第一次直播有瑕疵只係經驗問題

而大灣駒的路線係害9你香港人自肥
點解批評完全不成比例
堂主都講左做大陸生意無問題,只要言行唔係賣港就得,大灣駒做大陸生意不特拍,仲要不斷屌本土派,有利益衝突之嫌。
堂主其實唔了解探土同普通工程公司分別

想法太理想化
等於你有任何反共言論都不可能做行會召集人,689太早期唔計的
國民黨藍扮本土藍
其實我都唔知咩叫探土工程,算唔算起隧道嗰啲?
利申:成田機場工作社畜
仇思達:
收錢係明碼實價=中意點洗吹鳩脹
熱狗收錢係明碼實價=拎去日本旅行

呢日回覆:二萬蚊人工拎撚曬去貼個台呀?
之前回覆:唔需要收錢;熱狗課金正仆街!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞