其實大灣駒政治生涯已完 (3)

1001 回覆
33 Like 15 Dislike
會計妹一蚊開公司
以前係高登開分身po同自己講生日快樂
依家就買acc like自己個page
原來咁多年都無變過
益狗重型投石車快d應以為呢到好似你個益友post?
最好笑係班益狗係facebook搶住認係落後國家個ip係自己

班小學雞完全唔知大把國家個network慢到pk
而比人踢爆講大話係無人認錯
當日我都知
搵條益友扮影師吹奏張野影得點點點好,搭棚呃益友零用錢
正所謂巴爾幹半島都大把益友
仇仔20:30開live
已經預計到佢淨係會捉住一句施恩莫望報黎屌,無限放大
無視哂其他理據,仇狗一貫手段
又紅色基建少東
又汶萊細少

真係因好傾而團結?
再加一堆加藉港人瘋狂謊言護短

大雞唔食細米
究竟仇思達在直播中講「毓民」二字的頻率是多少?
1. 每兩分鐘一次
2. 每一分鐘一次
3. 每半分鐘一次
4. 每十秒一次

競猜仇思達會否落淚?
1. 會 2. 不會
又屌人地論述係小圈子圍爐講 唔係面向公眾
又屌人上D100同係立場出文
仇家軍軍心不穩

一個係本土台admin、大灣駒安插響城大學生會既親信

Jacky Ao(佢成日講既老友Jacky)

另一個係見風駛舵街仔,芝士腸周樹風

曾經因為仇狗倒轉槍頭攻擊自己莊員

以前仇狗開火 呢兩條契弟一定落足力追殺

兩個到依家都仲未公開挺仇 反了反了
同埋佢而家周街屌都可以話唔關毓民事
呢方面佢真係醒目仔
保持距離,有水抽時可以行近,見勢色唔對又可以抽身走人
恩主係國民黨神主牌仲有咩牙力都無保證,山頭大把
香港探土都有紅光照住

唔洗學馬愚生做契弟
唔做主持照出大份糧
反左
攪死飯民同本土各旗
自然送基建單,唔洗要老人台人工
等被大灣駒清算
班益狗開始用鬼acc吹風,叫人唔好再罵戰

都on9, 你上風就話要玩死堂主
你下風就想人停手
仲要係大灣駒開火先,睬佢都有味!
講到氣急敗壞開名果度都算,因為我哋同堂主佢哋一樣開佢全名,呢個大家都有做,係冇爭論既地方,開名咪開名囉,老豆老母改個名出黎係俾人叫,無所謂啦,其實堂主叫咩名唔洗佢開名都知

不過咁,佢咁講得即係兩萬幾單野係屬實,根本冇就呢點反駁之餘仲要打番出黎,即係堂主佢哋冇講錯啦。好啦最大問題都唔係搵兩萬幾照收課金,而係呢頭風高亮節完話冇錢會摺台,果頭講乜撚野補貼個台,講完可以做埋啲相反既事,呢啲至係最無恥既地方

對於講完可以做埋啲相反既事,例子實在多如繁星,根本學Barry ma當日屌熱狗、鳩達話齋,係連做人都有問題。
反碌撚反大灣駒=急獨派
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞