其實大灣駒政治生涯已完 (3)

1001 回覆
33 Like 15 Dislike
好心毓民要做堂主就搵個醒目啲既做啦

分分鐘搵兩登既人都好撚過仇狗
仇狗無能事小,累你毓民冇面事大嘛
下下都毓民前毓民後,唔提毓民就唔識講道理咁,更何況有都唔講
下下都有人捉到仇狗回力鏢
真係負資產黎,好撚彩冇收做靈童,丟撚哂你架
其實想做大個餅上D100等得唔得?上咗去係畀自己機會上位定係幫人抬橋?點知自己冇被人利用?
毓民要比你嗰段說話清高得多吧?至少唔會咁樣搵人做堂主囉
大灣駒咁崇日,又用德川家紋做台徽,可能「大老」係咁解,好似又解得通
學碌撚話齋,大家唔啱 channel 咪 bye bye 囉 ~ 道不同不相為謀,雖則碌撚成日做唔到。
咁本來香癲力班友就唔妥碌撚,只係當時反熱狗先隱忍不發。
咁任何人都有權接受任何媒體採訪,只係熱普城系班友,先會批鬥人哋上所謂敵台咋。
「本土派」並非政府機關,解唔到「大老」意指「職位」,堂主既無上位者,官位又不存在,又冇因此「職位」得到俸祿,如此解釋實屬不當
預言部份本土派將回歸泛民,神駒被盧斯達出賣哽咽 | 夜間熱線20190421(E)
屌柒完人之後SELL悲情
都唔夠方學能嗰篇豬柳強精彩
人哋喊就話鱷魚淚,仇仔自己喊就哽咽

其實大家,尤其是班益友係咪應該諗下自己個logic係咪出晒事。如果根據毓民啲資格論,我諗我地係咪就乜都唔駛理,喜迎解放軍?
駛鬼諗到咁複雜,佢最近反港獨同開堂主波都係做毓民下把位,擦毓民鞋啫,呢兩日一堆益友喺本土台個gp表忠啦
反神駒OK,但唔好為堂主喺group度講嗰啲嘢護航囉,佢最攞命係話非港獨就唔係本土
新西直選議員鄭松泰,關你九西選民黃毓民、新東選民仇思達撚事咩?你有票咩?你即係當我哋新西選民係白痴啫?佢個議席係有個直選制度㗎!我哋覺得佢廢,就自然會踢佢走,駛乜你批評咁多?
大灣駒咁崇日,又用德川家紋做台徽,可能「大老」係咁解,好似又解得通

提起德川家紋,卻想起盧斯達涉嫌「剽竊」問題。得悉仇先生對平反六四早有高見,為死難者仗義執言,更對剽竊抄襲者恨之入骨,尊重原創,如此高義,五體投地,拜服拜服。

鄙人不才,不知德川家紋、亞視台徽,香港早晨、萬千星輝賀台慶背景及音樂,是否皆出自仇先生鬼斧神工呢?

照仇仔/WYM 個logic, 即係話劉小麗有無捐一半人工都唔關新東選民仇思達嘅事

換句話說,打和啦super!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞