其實大灣駒政治生涯已完 (3)

1001 回覆
33 Like 15 Dislike
Sharon Ho呢排洗版式狂屌大灣駒,知唔知發生乜事?
有網友在本土台留言批評仇思達 cap 水課金行為,當然仇思達唔肯正面回應只係不斷玩標籤打稻草人去轉移視線

韓國瑜見中聯辦主任毓民和仇思達 ( 仇思達開頭想玩膠去轉移視線但見到勢色不對就唔敢再講韓國瑜 ) 不但冇公開屌柒韓國瑜出賣台灣人仲要借韓國瑜去清算盧斯達企圖製造寒蟬效應

佢最近youtube 直播好多大灣駒益友留言,專登翻牆反港獨。
好似係不滿大灣駒賣明信片cap水,上 facebook 質問,結果俾大灣駒 block 咗。
講撚到逼住要搞咁,你搞唔撚到咪好似亞視咁執撚咗佢囉
明買明賣,二百五十張明信片幾時到陳伯手?
俾大灣駒刪留言兼 block 她

我係神駒!唔該,右手邊,唔該入錢、入錢、入錢、入錢,唔該!
連講嘢1999既師奶都仲清醒過益狗

Sharon Ho歡迎你加入反仇行列,呢度冇人歸你邊架
清醒既唔止她一個,仲有部份前益友因為毓民仇思達為了撐韓國瑜瘋狂清算獨派和盧斯達而清醒咗
事後回望,佢搞中大Email 果陣就應該要反佢,直播講都算,之後班大灣區益友好似打熱狗咁打 Email,何必呢?
其實呢啲人由頭到尾我都唔明有咩好吹捧
啲節目下下幾個鐘咁長,淨係搵重點都有排搵
facebook永遠都係得一兩句soundbite扮下意見領袖呃like
出啲書其實同鄺神比又係五十步笑百步
係佢身上究竟學到啲咩?應該只有學到點樣地圖炮屌人
同立場咪覺得好high好過引好好聽 唔同立場既時候聽唔落un耳咪屌 佢跟本從來都係咁
喺班大灣駒益友清算email開始我已經冇聽冇留言冇 share, 但係去到佢屌堂主同埋面向藍絲廣東人我先屌佢
大灣駒響理大事件單野都好核突啦,耹訊結果出之前,條賤人大灣駒係咁打預防針,話理大學生會現莊係左膠,所以唔抵幫,亦都叫本土派唔好走去幫,為咗搞理大學生會,居然話理大校方嘅做法係尊重「言論自由」,屌,間間大學校方都係共產黨隻狗嚟,話佢哋尊重言論自由,不如話香港仲有司法獨立??!學生會根本有權搞連儂牆又好,獨立牆又好,理大校方有咩權干涉呀?
最離譜係話理大事件係同針對港獨無關,屌,劉炳章咪自己講咗今次耹訊結果係為了針對港獨囉,大灣駒食咗屎呀?
起碼我本土嘅啟蒙唔係來自黃毓民囉,教我撇除支那人身份係陳梓進,說服我由反台灣變支持台獨嘅係舊登仔。
覺唔覺大灣區俾人感覺好單純同埋好清高,響佢眼中政治好似得黑與白,同果啲未真真正正做過全職啲人一樣
利申:支持佢屌柒熱狗同埋泛民,但係最近言行真係撐唔落
其實咪即係以前民主派=司徒老賊一樣咁解
照單全收、不容其他聲音
反對盧話毓民喺韓狗事件入面雙重標準、似泛民就第一時間唔係以理服人
反而係攞毓民出黎當尚方寶劍
但根本冇駁過雙重標準既問題

毓民之前又攞謝長廷單野出黎spin黎合理化韓狗單野
冇人話謝長廷做冇錯,但人地做得你就跟住做得咩
做完就識屌謝但對韓就唔當一回事
又話乜鳩見韓係臨時性質
韓狗唔撚係被人綁手綁腳捉入中聯辦
其實理撚得咩場合啫,見就係見啦,臨時就唔係見?

偏坦到咁,由頭到尾都反民進黨,政黨對某事處理唔正確十常八九架,政治不嬲污水一趟,但就咪撚放大對面問題,自己就輕輕帶過,喺度扮聖潔,話乜鳩人感情萌動理性止步。屌你國民黨俱樂部就上撚哂頭,有冇核突左啲,起碼盧話你國民黨俱樂部係有基於毓民過分偏坦國民黨

btw其實洗乜遮,我呢啲街外友都知咩人過料俾仇狗,雖然唔知條友咩身份,但我估堂主肯定知

仇仔快d屌鳩堂主抄民族黨個統獨觀點啦

呀唔係喎仇仔又話天哥同堂主呢d急獨派唔同既,咁點兜好呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞