其實大灣駒政治生涯已完 (3)

1001 回覆
33 Like 15 Dislike
條友開始回塘,好事。
佢地廣播技巧真係要練下。話晒就算我好憎大灣駒都好,起碼佢做網台廣播嘅經驗令到佢有一定實力
大灣駒先清算最多柒野既關sir
跟住就鍾翰林
而家到盧斯達
再下個陳浩天 同本民前個堆

學哂熱狗葉狗套路
由外到內清算唔同派別
最後就myradio 獨大
fb打壓,唔派比益友
咁個問題黎啦,要搞堂主大可堂而皇之,唔需要靠影響自己名聲玩七傷拳,除非真係俾人估中有啲野我地係唔知
Joe咁樣講觀感一定唔好。my台亦都係毓民既地方,佢有自己既標準咩講得咩唔講得我覺得無可厚非。(除非毓民講過話唔會有言論審查,呢層我真係唔清楚)

而家joe yeung自己開個直播暢所欲言咪幾好。
其實施恩莫望報肯定係錯。
因為報恩同包庇係兩回事,如果報恩就係要見到你唔講道理嘅時候企埋一邊甚至跟你一齊唔講道理嘅話,呢啲唔叫報恩,呢啲擺明係道德/情感勒索
屌完熱狗屌到無嘢好屌之後不了了之已經走咗一半人

黎緊集本土台又有笑料

多謝三條吸獨仔提供歡樂
陳浩天唔出聲應該無事
祖利安應該危險d
周豎峰唔知企邊面
真係唔知背後有啲咩古惑野。
不過之前大灣駒查鳩達冊,起左嗰間中國顧問公司出黎,就即刻收聲話退網都好鬼,唔知踩中啲咩。
依家仇思達肯定會捉住施恩莫望報呢點嚟咬,反正益友數量根本唔係佢本錢(三個人都唔在乎),wym撐佢先係(如果wym仲唔肯同仇思達切割)
堂主話哂都半個自己人,批評毓民就要比佢日夜咁狙擊,一開始兩個私下傾唔得既咩

用fb 又點
咪又係一堆分身假account
仇屍又中

真心
除咗左上角有可以外
點解您可以一口咬定呢啲係假ac
大灣駒呢啲癲狗好洗好用,有咩唔出得面既black ops就叫隻癲狗去做,邊會同佢割席。
總之搞到毓民就唔得
希望堂主練下講野
以前聽勞思動眾真心聽得好辛苦
大灣駒話時間太夜唔想擾人清夢,所以今晚唔回應住
其實佢係仲諗緊點駁人
佢真係寫字人來sosad
其實要歸邊先最on9
已經散撚到咁 宜家仲搞乜撚野分裂啫
Agger
恩情論囉
佢就係等盧斯達等人回應再執幾句表達得唔好既放大嚟講
周x峰like左呀joe yeung個fb status
要返工架人地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞