其實大灣駒政治生涯已完 (3)

1001 回覆
33 Like 15 Dislike
佢同重型投石車係益狗啦,玩埋精神勝利法又唔撚回應指控
一定要跟你盲目樂觀?
次次飯民台屌雜近平就彈出來攪事的大陸人竟然出現係本土台CHATROOM, 仲唔認有廣東五毛支持
人哋都未答,你做勢都等多陣先丫
記得你重反仇
對人不對事 哂氣
完全唔敢提基建工程的事
我上面嗡d指控你應撚咗先啦戇鳩仔乖乖地跟你個主人仇畜圍爐取暖啦
屌你老母youtube 翻牆螠油都計
亦都唔夠講毓民雙重標準,my 台自我審查
當日唔係動員搞雷動既咩
動員啦on9
做咩得一兩隻喺度up
攞左個牌唔做工程都講得出
真係倒米
話佢老鬼干政唔係因為反黃雅文,係話佢PM人哋話其他學校嘅是非
周x峰like左呀joe yeung個fb status

咁搞法myradio應該都唔會再繼續搞
其實無得聽毓民論政係損失來
始終會屌泛民又熟四書五經又熟議會運作
真係無乜邊個做到
屌飯飯我寧願聽肥享同啤利 有理有節好多
碌撚屌飯民黎黎去去都講修改議事規則同入中聯辦呢兩督陳年舊史 煩到嘔

議事規則嚟講
毓民的確係熟好多嘅
叫人五毛式洗CHATROOM 打支持就叫真人
比800人仔TAOBAO都做到

點解次次何俊仁係花生台屌中共時攪事的5毛大批係本土台出現
又係受大灣區道德感召?
解釋下燒垃圾桶 燒到比人拉埋坐監
係咩抗爭法

8191 2047(130條線)

縮頭龜
過氣啦,輸比個𡃁妹當日個仇畜猛咁反小麗燈撚到教主都輸,如今仲變成個廢老
聽到好火滾,講啲又唔講啲,你係因為你間公司係中產,叫人等待時機,但大大力打壓港獨,唔係打壓?
肉酸肉酸

youtube taobao證據呢?
老闆unun腳收錢,得閒就開下台屌下呢個屌下嗰個
你搞抗爭搞到無業啊
使撚上條線益條垃圾呀你哋唔係話唔care連登,做乜撚嘢係咁擺條線呀弱智仔
個joe坐監時黃教主同仇狗死撚咗邊呀,夠撚疆出嚟抗爭啦,你同仇畜做咩縮入個台做縮頭烏龜呀盲反狗
你又要人回應,人地回完你又燥,咁回唔回呀?

反正你個個都屌,係你最叻
蠢撚反仇軍

專門 拎牌意思都唔識

工程野乜撚都唔識 笑大人把口
可能仇思達係 keeper 嚟,正如阿里巴巴嘅馬云都係 keeper。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞