其實大灣駒政治生涯已完 (3)

1001 回覆
33 Like 15 Dislike
其實而家同泛民支持者傾香港政局(係支持者,唔係要參選個班政客),都發現佢地漸漸理解本土派以前主張既野,有d更唔反對港獨
同隻益狗嘈乜鳩啫,已經完全封鎖,on99,不著邊際
本土派人人皆有自己定義,各有各做,但就咪撚胡亂指摘對方搶話語權,因為冇人完全可以獨家村咁為一個牌頭做定義,亦冇一派完全掌控本土派,咁同當日大家齊屌既大台冇分別。而且大家都未能提供完整而能實行既論述下,憑乜鳩話對方唔撚掂檔。

上面有人講得岩架,歸根究底兩派人開拖導火線在於韓狗入中聯辦既見解不同,港獨派同毓民果邊又有不和既遠因,跟住就黎果啲反毓民單單打打各項罵戰同恥笑。根本就唔係就呢件事討論。

最撚低能係大家唔係執住韓國瑜單野理論,而係上星期未開拖果陣大家估到既結局咁,踢爆人圍內對話,話堂主屌毓民,就反毓民立場不斷攻擊同恥笑。更加可笑既係仇狗開堂主拖玩低級泥漿摔角都玩唔撚掂,樣樣都俾呢度啲佢自己睇唔起、唔用真名既人反駁哂,自己乜都駁唔到,可見仇狗畢竟只係徒有虛名,名過其實既窩囊廢。

成日話乜乜屌票屌票,家陣屌完堂主啲人會過戶番黎咩
#174#175我之前一直睇錯堂主話「非港獨就非本土」,原來係「反港獨就非本土」,其實真係啱唔曬亦錯唔曬,反港獨個「反」字係去到幾盡大家都未知
唉,一鋪清袋

神駒成日話 共產黨要建制派立23條系「死任務」
佢自己依家一樣接到 Yukman畀佢既「死任務」
仇思達經常擺毓民上枱玩清君側,小心玩出火俾毓民扎棍

仇思達遲早清算埋尤達,只係等毓民一聲令下就立即做野

仇狗最撚叻執住一句半句黎過分解讀
根本由頭到尾冇一個國民黨爪牙被消滅
雖然鍾翰林用錯詞俾仇狗捉住口實
但仇狗就喺度生安白造、無中生有
肉撚酸至極,上撚哂頭

定係要要將一個冇實際行動既「清除國民黨爪牙論」,學港共做法咁「將港獨殲滅於萌芽階段」?
再次證明仇狗被蔑稱大灣駒不無原因
敢侮辱email唔敢鬧尤達
時機未成熟,不排除養狼狗咬春袋又會發生在毓民身上
呢鑊真係大灣駒忍佢好耐
忍忍忍忍忍
因住忍爆前列線
佢依家話批評唔係清算
係堂主心靈脆弱受唔到批評
咁之前熱狗"批評"堂主嗰時,你做咩屌人清算話班狗逼癲堂主,唔係堂主心靈脆弱受唔到批評咩

大佬,你記唔記得自已講過咩嫁
仇仔又玩人格謀殺
咁點解批評黃毓民雙重標準又叫反毓?佢天生弱小心靈不能接受批評?
因黃毓民是益友們的紅太陽?
爹親娘親不如黃毓民的親

回力鏢又中
我等睇當日大灣駒飛去獸胃既係回力鏢
唔撐你就堂粉 佢自己又搞分化。 人地有名有姓唔係假ac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞