其實大灣駒政治生涯已完 (3)

1001 回覆
33 Like 15 Dislike
岩呀,當年咁多人屌9戴妖,人地搞個event你咪又係要出去
呢排我聽泛民網台
發現佢地重新包裝以前本土派個套再講,仲要好多人buy
地寨
我就無咁灰
所謂本土已經唔係一個派要睇大佬頭
而係已經化為思潮
例如收返單程證,連一個討厭政治既人都會叫好
岩呀,當年咁多人屌9戴妖,人地搞個event你咪又係要出去
呢排我聽泛民網台
發現佢地重新包裝以前本土派個套再講,仲要好多人buy
城寨
喂,咁大灣駒講嗰啲嘢有冇利益沖突先?佢又唔逐個連登留言覆,啲益友又睇唔起人
止戈為武
有冇重溫?睇上面似乎有人話冇直播重溫得文字重溫,咁處理其實都怪怪地,一樣俾班人口實話自我審查

好啲既做法係兩樣都有,用文字輔助直播

不過既然我地唔係當時人,就無謂指指點點
佢地話會有重溫
不過對方已經執住「施恩莫望報」呢句當寶
恩情呢家野真係中華劇毒黎
恩情其實不應該抵是非,否則世界變左要用恩情而唔係是非去判斷,只會變得混亂,最多只係留幾句俾番下面。冇聽到唔知佢哋係咪出盡奶力屌毓民,但喺華人圈子恩情就係一切,仲有好多人受落
MyRadio➡️KMT-Radio
成個節目對毓民尚算客氣
係呢句俾晒位人講恩情論
仇思達on9就梗
但Joe Yeung句施恩莫望報真係好un耳
搞到成個觀感變做你唔好以為你幫過我我就唔反你枱咁
實俾仇思達佢地捉住嚟講
https://www.youtube.com/watch?v=Bg1oXpVgneM
3:50 開始
其實講得幾好
本土派點解仲有本錢去分裂去嘈
而唔係去合作去做一啲野出嚟

已經無人無力量, 宜家仲要係度拗嚟拗去
益狗joji屌人攪大灣駒家人

開得探土公司就一定埋左中共堆唔係一定唔到你
再睇大灣駒當日叫人投頂頂,不停郁本土派
晒氣啦,泛民咪就係咁做,個撚個都口和心不和,一選舉就內鬥到仆街,但黃絲傻粉唔會睇到,因為佢地要扮fd扮團結~咁樣既模式到最後做左d咩?
一路都覺呢條友on9
大家都有重大分歧,而個分歧係大家互不容忍,,積落又多牙齒印,之後做咩輕則嘈餐死,重則拖落腿
倒不如分開各有各搞
勉強最後只會變怪胎
我都覺得曬cv果度有啲柒
我直接就unfd咗佢
老實講,今次出live真係一個錯既決定
器材差,3個講野又唔係好
聽過一句話係咩 傻仔會用辦法將你拉到同佢同一水平,再用豐富既傻仔經驗擊敢你
堂主你好地地寫文論點對駁咪幾好 玩live屌人你邊夠仇思達玩
屌大灣駒咪屌囉 屌埋黃毓民真係好無謂 自己攞嚟衰 講多錯多
香港就係大把人一見字就走
特別班專業人士
不如你死撚左佢算啦

你到依家仲覺得黃碌撚仇思達會做實事,唔係為私利?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞