其實大灣駒政治生涯已完 (3)

1001 回覆
33 Like 15 Dislike
周x峰like左呀joe yeung個fb status

咁搞法myradio應該都唔會再繼續搞
其實無得聽毓民論政係損失來
始終會屌泛民又熟四書五經又熟議會運作
真係無乜邊個做到
屌飯飯我寧願聽肥享同啤利 有理有節好多
碌撚屌飯民黎黎去去都講修改議事規則同入中聯辦呢兩督陳年舊史 煩到嘔

議事規則嚟講
毓民的確係熟好多嘅
過氣啦,輸比個𡃁妹當日個仇畜猛咁反小麗燈撚到教主都輸,如今仲變成個廢老

劉小麗個八婆係人都想佢輸啦
屌你大灣駒,明明係幾句加埋嘅嘢,就逐句spin,講到佢哋喺度造謠,班益友仲未醒
益狗話人唔准人番工
現在係講緊大灣駒撈緊的探土,仲要唔係打工係做老細
唔係紅底係埋唔到去

益狗永遠就係抽走別人指控關鍵部分以為成功反駁人
其實咩係「提高政府管治成本論」?

如果佢咁講,所有抗爭行動,最後都係提高食環署做清潔嘅成本。

就算有外國關注,最後都係提高AO工作成本。
老keep
上面已經有隻益犬吶喊助威
點益法?
你可以帶黎幾百view/like數?

睇到自己咁尊貴
長毛賊化
記得你重反仇
對人不對事 哂氣
我上面嗡d指控你應撚咗先啦戇鳩仔乖乖地跟你個主人仇畜圍爐取暖啦
解釋下燒垃圾桶 燒到比人拉埋坐監
係咩抗爭法

8191 2047(130條線)

縮頭龜
使撚上條線益條垃圾呀你哋唔係話唔care連登,做乜撚嘢係咁擺條線呀弱智仔
joe坐監時黃教主同仇狗死撚咗邊呀,夠撚疆出嚟抗爭啦,你同仇畜做咩縮入個台做縮頭烏龜呀盲反狗

毓民捐咗錢俾joe yeung
益狗話人唔准人番工
現在係講緊大灣駒撈緊的探土,仲要唔係打工係做老細
唔係紅底係埋唔到去

益狗永遠就係抽走別人指控關鍵部分以為成功反駁人

呢個失實喎
果隻曲線黎架下嘛真係唔識分係曲線定真係咁低質
FYI

賣100蚊 5張明信片連信封。

麻煩屈得好d
你講條線就要上去,你當自己係乜講到咁巴閉連登3個po你都未撚應啦益狗,課金單野應撚咗未
我純粹quote呢句, 再指正錯誤啫
屌還屌
都唔好失實咁屌阿
又毓民時間 大家加油繼續聽 聽住咁多先
追3個post故啦
肯正面回應未 點解my台唔俾提神駒 唔俾提國民黨
反仇d point全部都無fact check又低質

應到部分都好好了

肯phone in面對面未
條友唔似普通2世祖
開得探土就係最紅底的人
同一class的人一早去玩車玩女
條友keep住開台幾年唯一成果係反對派撕裂更嚴重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞