其實大灣駒政治生涯已完 (3)

1001 回覆
33 Like 15 Dislike
其實佢先係最獨裁果個 屌完熱狗冇野好屌現晒形
下下都提view數收視 得你先咁重視姐
個個好似你咁個個禮拜都要開個台攞收視咩
其實仇狗同陳雲反面係因為陳雲話唔識佢乜水
問係咪青政義工
條友先眼火爆屌柒陳雲
因為個鑊真係瘀到爆
其實堂主已經出左文啦,仲有咩好駁
反而係黃毓民同大灣駒從來無同堂主篇文論點對駁過!
話人「垃圾一篇」就算
又唔係咁講嘅
呢句係因為關sir講先
叫啲假account 收皮啦
咁毓民一早要叫停班人啦
佢出聲起碼撐佢個班呢幾日唔會狂屌先
一 佢好中意問人地真名
二 會逐個人pm問求認同
三 留言留異見即刻pm你
之前佢消失左一排又話退網又剩唔知make左咩deal又走番出黎
睇黎你係脫益者
第二點亦解釋到點解佢咩都屌就係唔屌共產黨
知得呢三樣野,大家心照
三樣我都無中過招喎
講失焦邊撚個夠黃毓民同大灣駒黎
屌柒曬包括獨派在內既所有反對派,可以幫香港人爭取民主自由咩?
上D100衰過入中聯辦wo(好似係~
我想知下次仲可以屌乜野
連最後一派既非建制派都屌走埋
其實咁搞法, 作為一個本土派支持者係好唔開心
一來本土派已經無本錢分裂, 宜家joe yeung 講到話要割蓆又盛, 其實有咩好
第二咁搞法myradio可能毓民都會摺咗佢
我相信坐緊監或者流亡緊嘅義士見到咁一定會好心傷
希望大家都可以毋忘初衷, 唔好俾呢啲私怨搞到爭取香港人有真正民主自由呢樣野失焦啦
講失焦邊撚個夠黃毓民同大灣駒黎
屌柒曬包括獨派在內既所有反對派,可以幫香港人爭取民主自由咩?

先唔講毓民平時點屌中共同港共, 但您都唔好抹殺曬毓民做嘅所有野......
myradio 呢個平台呢幾年來都算為本土派做咗好多野啦
加上佢自己又有捐錢俾星火同班義士
其實揭穿佢係中產有咩問題
依家佢為左個人利益走去扮本土
然後個個禮拜係個台度陰啲陰啲咁叫人唔好同共產黨對抗喎
支持抗爭當然要無分階級,但係對住啲拖後腿奇奇怪怪嘅人,階級絕對有可能係佢地動機
搞到咁,真係清算模樣。 老實講,好可惜,由頭到尾都係黃毓民。

其實毓民在政治評論上,談論和分析有關民主的本質的相關議題上,真係講得比任何一個老泛民都好。 除左李怡先生、練乙錚、吳靄儀,一定會數到佢。

如果佢冇組織過政黨,冇自立為一邦,冇參與過政治操作,今日就唔會咁。
「是其是非其非」,佢以前既貢獻就算泛民都未必會否認,不過佢而家越來越糊塗同離譜,就要比人屌柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞