其實大灣駒政治生涯已完 (3)

1001 回覆
33 Like 15 Dislike
仇思達玩公司查冊就係正義,其他人用公司查冊監察仇思達就唔撚得

黃毓民嗰期食邊水佢就跟邊水...
連鳩達都按樓黎貼熱血時報,呢條仇狗當初就話寧願摺台,
而家就開埋個szetat.com網上商店,課金item應該陸續有來
收埋D錢話用黎買設備,咁一係就公開條數實報實銷,用淨既錢又點會點處理,最後咪又係落自己袋

買一百元五張明信片套餐竟然要人科水課金五千

兩個都算係政治人物,咪互相批評政治理念立場囉。
但睇咗咁耐,到底仇思達政治立場係乜?
黃毓民嗰期食邊水佢就跟邊水...

條友仔跟車貼到呢...話佢係WYM司機都唔奇~
佢自己咪又係拎住句"施恩莫望報"來斷章取義,

佢唔係"施恩莫望報",佢係"挾恩圖報"姐
講番大灣駒霸公屋間野

長毛又未必連任到
但探土公司老細一定有錢過撈議員
道德問題比長毛更嚴重
賣產品唔係收錢唔通派錢咩
難怪仇思達今日又反口出 post 鬧堂主

兩件都係垃圾,燒山仲直程收中共錢
佢無所謂政治立場,只會隔岸觀火,搵其他人既柒事黎屌,而自己永遠唔會落水。
大灣駒快啲公開條數啦,有淨嗰啲課金會退返俾益狗定自己袋呀?
聽講係買咗嘅出售公屋嚟,呢瓣應該無咩好搞;睇下佢間公司有無咩「新奇刺激好玩」嘢好過~
睇返盧思達D文,從來冇開名,只係針對一D講法黎反駁,唔埋佢點論點成唔成立,起碼都係寫好多論據黎支持自己睇法。但仇思達條友就剩係話人反毓民,係咁煽風點火,跟住就屌獨派,但一D反駁盧思達文章既論點都冇,除左係表忠或者係搞分化之外完全睇唔到佢目的係乜。
用「本土」名義,屌泛民左膠,我明。屌眾志「民主自決」,我明。屌熱血「永續基本法」,我明。連「港獨」都屌,咁點仲係本土呀?
本土=港獨,就算唔係支持者咁諗,當權者(中共,港府)都係咁諗。
本土,就係港人優先,甚至係陳雲講嘅「外人無權」。成日話二次殖民,脫共解殖,咁本土就係獨立。
仇思達批評港獨無藍圖,唔可行,咁黃毓民嘅「全民制憲」又有無?
係呀,當日佢撐factwire,就係話要好似人咁有帳有單有據去募捐。 所以佢自己嘅設備都應該要以同一尺度考量。

又回力鏢
壽司達facebook班益畜好好笑
話咩有幾千就可以開有限公司去spin

叫班益狗講下下香港邊間探土唔撚係紅底同係所謂小生意再9up

終於等左足足一星期
有人嘗試去搵理據駁斥
益畜最撚好笑係明明讀過大學,為左合理化大灣駒的謊言老吹講大話
賣產品唔係唔得
不過條撚樣當日屌陳雲賣戰鬥碗
話將啲平野當貴野賣昆熱狗水
咁佢依家賣明信片咪又係昆班圍爐友水
難道佢覺得自己個幾幅爛相好值錢嗎?

再講 查撚左條撚樣冊仲唔係爆料咩?
呢單野證明左佢係扮本土實奶共啦
先前比人踢爆買淘佬like

益狗馬上9up 係該落後國家追youtube live
點知比人踢爆該國一樣block google根本睇唔到
民主黨同韓國瑜入中聯辦兩樣野一定唔同啦韓國瑜為一個香港既幕後影子政府背書,以外國人身份公然入去剃香港人眼眉,再為名存實亡既一國兩制背書,咁都可以唔嚴重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞