其實大灣駒政治生涯已完 (3)

1001 回覆
33 Like 15 Dislike

咁搞法myradio應該都唔會再繼續搞
其實無得聽毓民論政係損失來
始終會屌泛民又熟四書五經又熟議會運作
真係無乜邊個做到
毓民一回應,大灣駒就即刻緊隨發帖

青山城邦呀戇鳩仔
真係俾人捉住呢句嚟講
講句,個台得佢自己同台長節目都夠啦
成段字都無point
仲駛PM?
都公開反左面
唔爭在反埋右
FYI

三隻甩皮甩骨既毒撚學人開台挑機

-其中有件仲做過驚犬 兼坐埋監 學人講本土講獨?

-叫人出黎隻秋開拖 成班黑社會爛仔咁

-起乜鬼公司係有咩意思 代表唔搞得評論/監督販民?

講野一舊舊 稍有說服力既point 仲難搵過G點

挑得機 預左 有咩結果

有排你受牙
兩個擺明夾撚埋
btw 黃毓民啲文筆實在幾好 頭幾段訴諸情感 啲唔跟開嘅人見到會好直接信左佢
唯一一個比較有說服力就係講韓國瑜入中聯辦個度
其他全部都係純粹推測同人身攻擊...
依家係仇思達先遼者賤,又係到分化轉移到毓民到,仇思達 ,兜唔到呀
之前粱天琦冇得選又坐監
泛民走去痴,扮幫手
大灣駒個陣都想講天琦返泛民
係個光環太大 同埋郁民仲係同佢fd 唔敢屌
阿joe開得名召喚都應該有把握~
依家係仇思達先遼者賤,又係到分化轉移到毓民到,仇思達 ,兜唔到呀

堂主出文屌毓民盲撐國民黨先喎
然後再屌仇思達返泛民
希望佢唔會摺咗myradio la
摺左佢啦,柒台
俾佢地搵到位入恩情論
其實幾難搞
你要明白順邦呢間鑽探公司係接好多政府工程,公司擁有人仲係仇思達,一旦俾政府知道佢反建制,仲接到咁多 job 咩? 唔怪得唱契弟榜都唔敢講支那人,要改做芝麻人啦 ~ 真正本土派怕咩講支那人?
不如阿黃生解釋下點解要錄制,點解打電話要審批,點解唔比講國民黨
佢三隻吸獨仔比呢到d反仇軍high大左?

d打手明顯互推到post 3

以為就係民意 好多人撐佢地反仇踩碌

抹黑漫罵陰謀論係好弱既攻擊手段。

面對下現實先細蚊仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞