其實大灣駒政治生涯已完 (3)

1001 回覆
33 Like 15 Dislike
好似仲有刷鞋肥仔無妄X,呢個應該賴死唔走
星期四陳浩天會唔會又走?我估唔會!但一定有嘢講,或者嗰集係錄製嘅甚至有刪減
成個泛本土光譜佢差不多屌過哂爭天哥
因為一隻仇狗四圍亂咬
本土最前線走左兩件
一件中立求和
人工島就上仲唔扯旗表忠R 好處

點知屌人屌到忘我境界, 成個香港反對派屌盡露底
陳興旺jojowu like咗,會唔會被清算
咪撚聽啦,又唔敢講論點,一味捉住細微細眼放大。總之所有道理去曬佢到,佢收錢係明買明賣,你收錢就係乞衣,係去旅行
陳浩天如果有現實需要而留低,我唔會怪佢
只希望佢唔好講咁多無謂野
你冇出本土台group咪好囉,咁早走分分鐘冇嘢睇
睇佢有冇骨氣
一定要講幾句,即係話唔提都得,但一定唔可以ignore
老人家放權比大灣駒攪清算
點撚知成個台比大灣駒直接屌死左

9達反唔到黃但大灣駒成功左
真係唔撚知佢地點解仲like post
like係有自由,唔緊要,但真係仲有咩面去like
佢其實對呢件事有睇法,只係未公開掰面
安采尼快D 去D100就好,全台最正常的人,又生得可愛
咁樣睇番真正想「架空」陳浩天既係呢隻大灣驅
我話唔怪大灣駒事你信唔信?
買2邊?
算撚數啦,本身唔想講你收錢單野,你賣幾張卡收人5千蚊,扮乜撚野清高遮

其實你想點撚樣姐? 係屋企鳩吹滅獨派士氣,毫無建樹乜都唔洗做,炒政治花生屌哂全世界, 你做過乜撚野呀? 搞d本身係戰友既人,你含撚啦

我覺得盧斯達講得岩 , 你咁做同黃洋達有咩分別, 只係換左人之麻,清算呢個清算個個,屌你老母講聽d你難睇過熱狗添啦

其實本土派好多人已經好忍讓你,唔傷大雅既有得你亂屌下

最近真係好難睇,我鄧你收恥,搬龍門搬撚到上心口

又話人唔回應,回應你又話人唔屌得架? 你痴撚線架? 咁我究竟回唔回應好? 好撚亂呀

重申,你搞鳩獨派d 人, 有冇比面過人地?有冇同人私下傾過?冇丫麻, 為左奶毓民鞋底,自己屌完韓又即刻收聲, 食屎啦你

仲有大把,開撚完工有時間再屌你,死柒頭,毫係建樹既9upper
各位益友,我向大家承諾,會盡力堅持維持每周直播,無懼劉耀文(盧斯達)等人利用下流手段意圖打擊本人的企圖。 by 大灣駒
佢個「等人」係想邊個代入去嘅?包唔包周竪峰?
其實仇生有無估到有今日?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞