其實大灣駒政治生涯已完 (3)

1001 回覆
33 Like 15 Dislike
佢想唔想選就唔講啦
但碌撚既政治能量呢我就覺得佢都係d廢佬個隻款死霸爛霸帶落棺材都唔會益人
連唯一同佢最以都係咁仆街既菊花達都食唔到
想佢傳比仇生可能性基本上唔多個10%
何況到今日碌撚都仲未幫佢貫頂
都係擺佢係外圍做sniper幫佢狙擊襯家
就知無咩可能傳比佢
碌撚要推佢去選最多都只會掟佢落新西搞鳩虫泰順便睇下立到幾多飛
其實佢返熱尾聲都已經有人開始清醒
講過佢熱狗2.0
不過個時借住反熱佢個勢仲上緊
蓋過左呢d聲音姐
由佢停反熱到亂鳩揾野屌email個d時
本身聽開個班已經流失緊
個排佢好鐘意講fb打壓之類既野
係好彩補選佢有老母長毛個d大箭靶同飯民柒野比佢開火
先止到血同上番d新客
其實佢搞email個陣已經有堆舊益友頂唔順流失左
只係未去到反咁解
反完熱狗之後真係唔駛聽佢
條友之前屌熱狗同黃洋達既野
可以全部回力鏢飛番轉頭,仲要中到口腫臉腫
其實中大email同佢因咩事反面?
咁應該仲要等多排盧唔還拖或者有咩大搞作
碌撚唔會咁快發爛住
仇生都係作多陣野煲下無米粥先
唔洗講咁遠啦
咁遠益友智力有限處理唔到
近近地佢屌饅頭雄個d自己都中唔小
襯佢仲未清哂d舊片d益友仲可以開番來比較下
內情唔知啦
不過應該同佢條仔有關
D益友又係好笑大部份係D低智熱狗轉過去
奶完黃洋達D屎就轉去奶大灣駒D屎
個個都係D冇獨立思考既生物
根本就係佢地口中既典型港豬
話中大email 反蟲泰唔夠堅定喎,之前蟲泰秘密錄音一出,大灣駒話email 仲幫蟲泰兜,但我個人理解,人哋嘅reply 都係唔想跟車太貼啫,點知會唔會黎個反高潮?
佢條仔當初咪又係搞個「中大本土學社」,同大灣駒一樣力捧儍云根?都係同一派系自己人嚟。
根本個骨子裏就中意拜神,對自己唔夠信心
jojo wu仲唔快快貼上fb
大灣駒(或稱無敵神駒)仇思達 Sze Tat Chau十年前已經滾到爛賓周,患了前列腺炎
大家可以買牠設計的明信片,讓牠有足夠金錢醫治前列腺
注意:這絕非課金,牠是寧願摺台也不願收錢。明買明賣,give and take,很公平

"The Great Bay Horse" Sze Tat Chau has been suffered from prostatitis, which results in its penis rotten.
We can buy the postcards designed by it, so that it can have enough money to cure its disease.
Note that: This is definitely not fundraising. It would rather shut down its online station than receive money from its audiences. Give and take, very fair.
jojo wu cap圖la, 仲望
熱狗式人格抹黑 轉移焦點
高登no.: 88373
完全係事實, 絕無老屈
你冇病但屈你有病就係抹黑啫

自爆自己有病根本就係事實,點算抹黑?只係樣衰俾人恥笑啫。
我都頂唔順 開始唔聽
狙擊email把撚咩
大灣駒:我是黃毓民的一條狗﹐叫我咬誰就咬誰!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞