其實大灣駒政治生涯已完 (3)

1001 回覆
33 Like 15 Dislike
其實你google仲快, 因為容易變洗post

最簡單
街市開檔幫你安木門做裝修可能個老細好反共
但探土係工程第一步,大基建中一定有得分錢

你睇下跨境車線老細有無人反共
同當初佢屌熱狗既野一樣,果陣同熱狗意見唔同,班水泥隊三國人物就衝出黎屌人
而家班批評毓民,甚至唔係批評毓民,只係唔同意佢既言論,或者根本提都無提毓民
仇狗就已經帶埋班益狗周鳩圍係度咬人
最大的問題係益膠標準不一

如果係飯民大佬開紅色基建公司班人絕對唔係同一態度
呢個依加睇番真係笑死
個台咁既運作,出面又一堆互相攻伐既白手套
真係好難怪黃梁當初想自己搞個台好過
但又係比你話反骨
之後發現老懵懂九流眼光信錯熱狗城邦
選前選後一大堆double standard
到今日知錯(但又唔想認錯)又懷愐梁,噁唔噁心D呀
今次應該可以見到 碌撚+仇狗 兩條師徒一齊收皮
跨境線緊係支持大陸啦!
大灣駒個馬主咪冠忠巴士老闆

正式進入毫無理性既泥漿摔角
唉...又係好似前幾次同碌撚有關既分裂事件咁
源於好細既意見分歧
最後互屌到人身攻擊泥漿摔角乜都齊
屌成日睇撚錯順豐速運
乜撚嘢劉耀文啊大灣駒,自己之前講自己係基層,基你老母層咩,乜你個價值觀係覺得自己係基層啊?扮曬貼地話相信自己係基層
講黎講去就係不准批評,一批評大灣駒/碌撚,就係「反毓」、「急獨派」、「搶奪話語權」,慳啲啦!
無錯
八面玲瓏團體其中一個話示人就係無良柏
益狗重型投石車,joli又要搵位spin

當日花生台屌壽司達時開真名, 壽司達話呢個係政治打壓
現在開堂主中文名係想點
就黎可以寫個仇狗回力鏢大全,CAP返佢自己屌熱狗D留言射返落佢自己度就得
黃良柏被人叫做無良柏唔係浪得虛名
條友成日中回力鏢
挑,爆人名真係好小學雞同將杜汶澤叫返原名吳卓彰有咩分別
今鋪真係可以搵人report埋佢濫用間太和公屋喇
佢仲日屌夜屌長毛濫用公屋資源
開始惱羞成怒叫人真名
知唔知點解堂主得你唔得,
因為堂主一開始就好現實咁同你講寫文係佢收入來源,你課金佢就有多d時間寫多d文
唔似得你條友咁虛偽,成日吹噓自已唔收錢
講咩收錢就會變質,寧願摺左嗰台都唔會收錢
係你自已捧到自已咁高又自已拆自已台先會仆得咁應
幾個支持本土主張KOL上下D100做嘉賓做一兩次節目就要將佢地斬開19碌,但對韓國瑜來香港入中聯辦就連批評幾句都唔得!

自己屌熱狗收課金,賣垃圾呃錢就得,人地屌返佢賣幾舊水賣幾張明信片又唔得

到底係邊個不準批評,雙重標準呢?

FB寄MSG俾人,人地回個" ? ",咁都要俾佢屌一餐,話人冇禮貌,果種小9氣程度真係令人嘆為觀止
堂主,人哋寫到明Director 名叫仇思達

咩太子爺?係CEO呀!
唔係泥漿摔角啦,堂主講嘢有point啦,「做政府生意就沒問題,你們為什麼要一邊食好住好,一邊踐踏那些想改變現狀的抗爭者和學生呢?」而大灣駒當然讀咁多書,仲係一個爛仔:「我係明買明賣,而你就係乞課金。」另外一個po,大灣駒:「我二萬幾人工用嚟貼成個台呀?」
兩個都算係政治人物,咪互相批評政治理念立場囉。
但睇咗咁耐,到底仇思達政治立場係乜?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞