[真人真事] 三世書不會記載的事 完

828 回覆
168 Like 5 Dislike
「佢又成日話自己識芙水京,有時又拎個朵出嚟」

睇到呢到第一次真係真係覺得女主好唔抵幫
講咩真係愛芙水京呀
根本就係自己貪慕虛榮,鍾意芙水京個朵夠響「學術成就」夠高,會買名牌俾佢,會俾份靚job過佢,會保佢入山大
同芙水京一齊令佢覺得自己好大人好鶴立雞群,同身邊一堆未經人世嘅中學妹妹好唔同

我吧鍾意隨便用雞去形容一個女性
如果單純俾人呃愛錯人死吧聽勸係到做人情婦我都覺得唔算雞
但佢有呢種心態,真係同雞冇乜分別
知不知妳在濫用我的惻隱
利申:比比鳥Fans
已經同樓主心態同步咗
「夠啦,條路我已經揀咗,有咩後果都係我自己抵死。」
「係啊。咩社會點睇姐。」

「我最後問妳一次,係咪即使妳要六親不認,妳都要同佢係一齊?」

「係啊。你唔好同我講任何嘢,我唔會再信你。」

佢唔介意咋
原本覺得樓主送女主上路,諗諗吓,佢其實係"安心上路"

呢一刻,佢係一個冇咗靈魂嘅人
返轉頭,千祈唔好咁諗呀
係壞咗嘅人
心態同步x2
有得揀想留到永遠
女主真係一個壞左既人
你可以諗得到嘅原因都係
想暑假係東京搵屋租兩個月有無咩網站推介?一個人住
既然自己講得 就要為自己講嘅野負責
she deserves this karma
阿刑真係貪慕虛榮拜金死港女黎,唔講佢已經係O380,以前樓主成績好過佢又帶辯論,睇怕佢以前成日係班朋友同學面前撻樓主朵(所以人人都覺得你地拍拖),之後有芙水京勁過樓主就痴埋佢度開始撻芙水京。

我兩個禮拜前仲覺得樓主應該救返佢,宜家真係......再浪費多一秒係佢身上都on9
唔知點解睇完呢段之後我個人好想喊
唔好 認真無野食
黎緊要去嗰邊實習
啲垃圾係鍾意咁
同埋自我感覺良好一陣就冇
真係柒到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞