[真人真事] 三世書不會記載的事 完

828 回覆
168 Like 5 Dislike
中到應一應
其實有無呢個po佢都係一樣咁食女,唔食阿刑咪食第二個。講真阿刑同芙水京呢類故事我由中學到u grad都聽唔少,呢個故事特別係因為樓主你嘅存在。

佢地兩個有買有賣,你亦做曬應該做嘅野,阿刑身邊d人全部都知佢咩事,芙水京老婆都好肯定知,只係覺得老公玩完識得返屋企就無問題。通姦又唔係刑事,阿刑又夠16歲,除非你send曬d證據去山大人地個department度,山大應該有d teaching staff code of conduct之類野。不過人地有錢又有地位,唔係山大教過一排去薄扶林教咪一樣

所以樓主真係要振作move on,要叻過個老淫蟲。做得人情婦玩得多最後咪又係俾人中出即飛,玩得多學生妹以後咪一係俾人帽一係d仔女好似阿刑咁 樓主要學識放手呀 。
點同喎
你個故嘅內容咁爆
覺得阿刑如果俾人玩厭
到最後咪又係搵條毒撚埋單
希望各位巴打以後小心啲
幫推
繼續
真係忍唔住笑
佢個名同樣都畀人知道左
叫芙生畀錢佢改名兼整容啦佢
事實就係佢老婆唔知
就係爆 先唔會有人夠膽出
追兩日live左

貼上secret無人理其實正常
成四個post 1001左,仲要第二、三個post先入正題
我諗好多人睇完個標題都未必get到發生緊咩事
如果想引多啲人睇
會建議寫個tldr用類似爆料形式概括個教授啲仆街野
就咁貼個故其實好趕客,因為啲花生唔夠明顯
一早有有心人開咗整合po啦
到時候芙生玩厭 肯撚定又講埋啲
「你仲後生 我唔想妳誤妳青春」「希望妳將來諗番起 無人可以代替到我 而妳會有甜蜜嘅回憶」
然後啲女仲會比人呃撚完 食完鬆 仲覺得人哋到最後仲係為自己好 好感動 好撚浪漫
掩口費都慳番
然後仲會覺得之後其他仔無佢咁好
芙生一時鳩痕又煩吓人 啲女心掛掛又可以打吓友誼波
女人無可能唔知,而且芙生食女唔係第一日嘅事,除非佢真係好唔緊張自己老公啦 現實好多女人都係為左個仔女同埋完整嘅屋企由得個老公出去滾

淫蟲、正印、情婦,三個都係各取所需姐。
幾時出文
你地放假但我要返學㗎
日本係冇Easter holiday的
呢幾日就到到香港人
下個禮拜黃金週加換年號就各地日本人嚟東京

搭個車返學都就窒息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞