[真人真事] 三世書不會記載的事 完

828 回覆
168 Like 5 Dislike
我想見山本彩多啲咁多場都抽唔中
樓主 我同你有類似經歷
不過我係女 撞邪既係我識咗十幾年既老死
又係一樣攬住條擺明厄蝦條又大佢十幾年既廢鳩唔放
又係講一堆謬論黎同我講唔想分手 為左條仔鬧9我
雖然最後佢都有分手佢有同我道歉 但我想講既係
所有野都番唔到轉頭
佢完左呢段關係成個人都變到好撚自私 又物質
你話我仆街又好 去到最後小虹同你講既野我深同感受
係呀 咪由佢仆街囉 恨不得睇到佢死 佢犯賤咪由佢
當一個蠢女人浸咗落去佢所謂既愛情就算知佢做緊錯事都會幻想佢既夢會成真 講事實佢只會更憎你
樓主 我明白你真係好愛佢 但有時適當既時候要放手
信我 佢地既報應我地一齊拭目以待
推到有文
個故已經紙言top3左好耐
同感
歌都有唱啦
連自己都不愛怎麼相愛
文未追完
但幾明白樓主感受
臭雞 又瀨人
文未追完
但幾明白樓主感受
臭雞 又瀨人
自己攞黎
終於追到live
睇完有少少想聽李克勤的 《仍然深愛著你》......
有無文
日日都等樓主更新
佢地既報應我地一齊拭目以待

女嘅我唔知啦 男嘅幾肯定唔會有報應
尋日又兩篇新聞訪問佢

亦係我唔想出後後記嘅理由
有咩用
對個兩個目標達成任何一個係無幫助
想呃佢上床個陣一定好
一個人爬得幾高 跌落去就有幾痛
報應未報 時辰未到
我地唔介意你擠牙膏咁出後記 9up下你近況都ok啊
第三杯,終於不再是大口飲,我可不知道他酒店在哪。「如果真係咁迷戀,阿形老豆責任都唔細啦。」

「怪佢老豆?」我伸手向酒保婉拒第二杯威士忌。果然不是會飲酒的人,還是喝啤酒好了。

「問心啦。」帕爺又再滔滔而言。聽君一席話,勝讀十年書。何況這些內容,永遠是書上不會教的,是三世書都不會提的。

「其實我都有責任。明明我就可以阻止呢一切。」我依然沒法拋開那種自責感。總覺得沒有好好把她看管,是我的失格。

「個個都有責任,係你無。」帕爺杯中的威士忌終於摻上梳打水,依然面不紅。「我有啲說話想同我好朋友講。」

「講啦…」這句台詞我有背過。

「你依家同戴綠帽有咩分別姐。」他只差在沒有站起來。「由頭笠到落腳趾尾個隻啊!」

「咁我哋都無開始過…」我拿著啤酒,卻再也喝不下,一股苦味從胃中翻回來。

「咪自欺欺人啦阿奶。你哋之前嘅關係,加埋醫院嘅對話,同一齊咗有咩分別。比著係我,我一定唔會幫阿形,做埋反骨仔提供更多資訊都似。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞