[真人真事] 三世書不會記載的事 完

828 回覆
168 Like 5 Dislike
其實後記係咪補完嚟
阿洛好波
樓主唔好聽佢電話啊
啊洛係真兄弟啊!
到我再打開手機時,終於它回復了本來屬於的寧靜。但卻多添了好幾則短訊。

「已經有人同我講咗你做緊啲乜,你所做嘅一切,永遠都係差一步。當初我離開咗佢,你迫到我同佢一齊番。到你擺我屋企人上枱,到宜家我同屋企人反曬面,差啲離家出走。你哋可以繼續做你哋認為啱嘅事,但我同你講,你搞着佢,即係搞着我,你唔好怪我以死相迫。唔好同我扮到有幾偉大,唔好以為我真係為錢,為物質,我為呢啲嘅話,我愛嘅絕對唔會係佢。

你係咪覺得你自己好啱?我對你唔住?你唔好以為你愛我就大曬,我愛你嘅時候你係邊?你點對我?呢個世界無人欠咗你,我當日為你做咗幾多?你嘅世界就只有你部電腦同電話,你大可以去做你嘅網絡打手。

你要搞佢,一係等我合埋對眼果日,我條命都可能唔長。如果你係我眼皮下搞佢,係你搞佢之前我走先。我連屋企都可以放棄,你唔好再挑戰我,我要做到既野無人阻止到我。」

是妳自己決定要回頭的,所以現在又怪我了。用腦想都知道的簡單常理,普世價值,只有妳不懂。卻依然義氣憤慨的痴人說夢。我從沒願意去怪妳,即使這個牛飲水的事實一直就放在眼前。

也許我真的只沉醉在自己的世界,可我也很清楚自己是為了甚麼。當妳說得自己滿腔正道是,又怎麼不想想,為何通姦在其他國家是死刑罪。

我從沒覺得自己是正確的,但我可以肯定我做的,都是為著妳好。
好撚煩 到呢刻都唔醒
唔撚明 如果條仔係edc咁嘅樣都講得過去
為咗個肥仔啊叔做到咁盡
自己去囉,去左先有機會識到!唔好徙!
too young too naive
咁同做雞話唔係為錢係因為鍾意同人扑野有咩分別
呢刻我只係戥老婆仔囡慘
打後記呢幾段真係爽死
copy paste Del咁啲野收工

咁唔差在後後記啦
我覺得樓主一定仲係心戚戚
個女仔好似覺得其他人係害佢咁
邊有人迫佢做
無論點啦
其實我淨係對佢哋會唔會收皮有興趣
我當日為你做咗幾多?
人唔笑狗都吠 繼續做免費雞啦賓穎
唔好以為我真係為錢,為物質,我為呢啲嘅話,我愛嘅絕對唔會係佢。

呢句真係笑左笑埋右
真係高級雞咩
又唔係好樣
你話你朱茵舊時咁靚就話姐
家下欣宜都不如喎佢
況且又冇能力
那來的自信話自己要對抗乜乜乜
衰過賓穎
人地扮真情係真係上緊位、有野心、有目標而做得到
呢隻低級私家雞就有野心、但目標唔清晰、咩都做唔到
人又唔識做、雞又唔識做
如果有得投胎
去做裸樹,受下風吹雨打、睇下世界如何運作
先再試做人啦

佢背景唔係溫室
但都唔係印度地獄級
頂多咪hard mode
佢就講到自己點慘點身不由己
我呢啲畀家人拖累嘅nightmare mode 都重努力緊追逐一絲署光
佢就想走捷徑,柒左又唔認都算
重要叫人地認
做咩姐佢
唔係幾明佢以前點玩到辯論,cls d logic去曬邊
因為以前啲稿都係樓主寫好佢地去讀囉
其實堅持都係阿形嘅優點嚟嘅

不過用錯地方咁解

樓主有冇諗過block 咗呀形,啲撚晒佢啲聯絡方法啦
我都覺得要 反正佢一直都唔覺得自己錯
樓主唔會等到佢想要既答案 只會一直畀佢繼續當出氣袋
呢啲負能量真係block9左佢算啦 到時返到香港仲會有聯絡先算
起碼可以有半年寧靜呀
留名
條女想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞