[真人真事] 三世書不會記載的事 完

828 回覆
168 Like 5 Dislike
唔會有感覺 都無人知邊個係佢個女
其實係畀面樓主你姐 你真係覺得無人知女主係邊個
去芙水京個facebook一搵就搵到 係廢時爆 再傷樓主你咋
追到live
想同樓主講句
其實你唔由佢跌 佢係唔會醒
同埋佢真係明知芙水京係壞人都中個頭埋去
你控制唔到 都冇權管
就算你同佢係青梅竹馬又好 你鍾意左佢好耐又好
你都係控制唔到佢唔繼續鍾意個壞人
你咪等時間證明芙水京真係壞人 五年後唔帶佢走
你要學下對自己好啲 去到日本同多啲人講嘢
如果你同佢真係有緣 佢終有一日會醒
利申: 我都經歷過類似嘅 會過去的
如果隻教畜擺明真係照顧條女屋企
佢應該好開心釣到金龜
叻女
出唔出軌、做唔做23456789奶?是撚但但啦
take it for granted
自私撚既必然特徵
幾時推得上報
push
個故比盡得番一個禮拜
我就已經唔抱希望

依加仲要安心 芙生應該好開心有人幫佢頂一頂
黑材料呢啲嘢唔係要即刻爆出嚟嘅
安心單嘢都係隔左陣先出啦
你講到佢會上位咁幾時爆都多人講啦
試下係安心後面再爆埋出黎
連續兩單應該會更引人注目?
人生就好似大富翁
有你控制到既野 亦有你控制唔到既野
小波小浪唔係大海既全部
你既人生都唔淨係得佢
你幾唔甘心都好 都要開始學識放下
因為世界有好多比佢更值得你去注視既野
呢單早過安心啦
咪一樣連續兩單
係唔知有冇傳媒留意倒姐
畢竟隔離post好似全盛都未上熱門
連仔你真狡滑
高質文留名
由post 1 睇到宜間 有時黑心d 諗 真係寧願男主角當初唔好隱瞞 任由女主角仆街一次 起碼男主角唔會感受到果種幫咗佢但又改變唔到對方果種無力感
Push
算啦 佢咁大個官威 啲立場咁親共 分分鐘係中共啲撚頭嚟 啲傳媒可能已經被噤聲
唔係嘅話01晨撚早抄post啦 佢哋狗屎垃圾都出幾篇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞