[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 2

1001 回覆
107 Like 1 Dislike
咪自膠左囉屌你
咁佢唔係military man. 自己都有講過

跪低果下柒撚到
哂撚左成個角色
咁多季係觀眾心入面建立既型像

King tommen個演員都做過其他Lannister boy
HBO 黎?
睇個刻心諗會唔會真係cut左
串個癲婆真係作死
Stark最初就係winterfell一家人平平安安
其實佢第二季已經衰過一次, 叫係學精左, 點知D士兵唔聽佢話
Martin Lannister
從睇果時覺得好似樣
之後先發現係同一個人
S7仆直完佢哋都知衰用兩年寫宜集,George rr martin參與度都高咗好多,應該唔會好似上季咁柒
笑死
下個post我將關係圖置頂啦
正常啦,佢之前都係叫做控制到lord arryn先有兵權,宜家岀到去lord arryn又唔係身邊,佢哋成班人咁憎lord baelish一定由得佢死
原來啱啱集 reunion 未講 ser friendzone 同 lady mormont
好期佢點吋 friendzone
應該見都未見過喎
Ser friendzone走佬嗰時lady mormont應該未岀世
Friendzone有Robert 既Royal pardon
咁係咪可以番bear island做話事人?
其實呢個先係Littlefinger最出嘅一場。
佢一直自視過高,成日懶醒以為好識玩呢個game,其實只係小人一個,剩係呃到啲蠢人,所以一遇到真正識玩game of thrones嘅,佢就失晒算。
到最後Sansa同Arya plan咗咁耐,佢好知道冇返身機會,而佢為咗生存可以不惜一切,那怕係身份地位。
佢較longclaw都唔要, 未必會做返lord mormont
我之前好似POST過張
龍媽係咪有左?
lady mormont 好正
btw 我覺得果幕arya 同jonsnow 重逢都好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞