[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 2

1001 回覆
107 Like 1 Dislike
我覺得JAMIE會繼續佢呀宿命做翻KING SLAYER
但最後會殺Cersei 、Jon定係龍女就......
點解未追到s8都敢入呢個post
真係咁唔怕spoiler?
琴日佢播個陣番工連ig同fb都唔多敢碌 怕有仆街仔劇透
仲有唔知係咪有心同sam講殺左佢全家
我唔覺得佢嬲噃
你點睇到佢係有心呀
佢本身都唔知sam係 house Tarly既人。Dany去搵Sam純粹係想多謝佢教左sir friendzone. 後尾Dany問Sam想要D咩回報, Sam話想Dany pardon佢, 因為佢「借左」幾本書, 同埋偷左佢屋企把劍。之後係Sam自己提起自己屋企個名, Dany先知咋嘛。
Sansa 太大隻坐唔落
佢份人係咁, 唔覺得佢真係嬲
某程度上佢覺得鬆左一口氣因為Arya無死到。
如果...呢個theory又係真既...我好在意另一個長髮將軍係邊個既化身...
Not today
Gilly 啲細佬/哥
睇緊第一季唔好入黎呢d post
你會後悔
立即同我出返去!
西后都成長左好多
以前淨係比靚仔屌
而家為左小飛象竟然肯比Euron中出
大山婆
其實反龍母真係好無言,佢細細個就亡國,自己又俾個呀哥當奇貨可居,嫁左馬王以為做幸福少奶奶,點知老公同仔都死晒,浴火重生並且得到三條龍,佢開始明白自己的天命,咁撚多年既受苦你地仲當佢係天真嬌咩屌,俾著你有三架戰鬥機,對手仲死唔投降,唔燒死佢地把撚,仲會行埋走問你有冇識人係我識架咁呀?sam哥老豆老哥本來就抵撚死啦,龍母的確係有血統,又有絕對武力,sam哥父子唔撚投降又怪龍母行刑?唔係咁樣違反角色設定,整多個u know nth出黎呀?
Cersi屌完姣到仆街
靠閪rule the 7 kingdom
佢都有份做銃夢個賞金獵人
Jaime殺Cersei係命運嚟
btw 下集sansa明顯同龍母開火,到底king slayer會咩下場? 比武裁決?
有冇人好鐘意Tyrion? 會唔會佢先係主角
第一集就bbq 今季應該死好多角色 我覺得今集有見面鏡頭既線都唔會有好結果 Arya Byan真係越黎越趕客 好似中二病咁打斷sansa同龍母話冇時間條龍變左night king手下 入左城牆 而佢地又真係信晒 不過睇到Jon同Byan重聚果到好sad 對上一次Jon見Byan已經係Byan跌落牆昏迷 而家再見但第一眼就覺得Byan唔同左
應該死撚晒,前三集打夜王,下三集就cersei臨陣背叛打龍母 個人祈望矮仔坐王位,但怕且都係snow
agree
我希望死撚哂結局white walker坐the throne
今集全盛時期可以有幾多重遇
Sansa+Tyrion
Jon+Arya
Jon+Bran
Jon+Sam
Arya+The Hound
Arya+Gendry
Jaime+Bran
冇架啦
劇情殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞