[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 2

1001 回覆
107 Like 1 Dislike
頭3個都算
最後個幕都幾重要 (我有少少嚇親

燒細路係咩事?

最尾講white walkers留低msg

嗰幕其實好重要 冇睇full version嘅巴打快啲睇翻啦
Jaime Jaime One true king

Jaime Jaime One true king

好撚型

(佢頭髮好似越黎越深色)

如果佢拍witcher 做傑佬就好

當年生化危機應該搵佢做leon
我覺得佢好似leon
好撚型

(佢頭髮好似越黎越深色)

如果佢拍witcher 做傑佬就好

當年生化危機應該搵佢做leon
我覺得佢好似leon

但係佢都好似shrek個王子
睇左咁多季都係覺得龍女靠龍嚟屈,啲north people俾佢啲龍嚇親,之後見到佢個得戚樣就想打佢

個個stark都獨當人面了,希望佢地生生性性

the north remembers

dragon eats whatever it want

靠龍黎屈好可恥
重逢完可以大結局
who cares 龍女+Jon

仲要講返podrick到底對啲妓女做咗啲乜
咁先可以收工大結局

仲有bronn拎到城堡

好想睇佢拎到castle
佢恨左好耐
睇左咁多季都係覺得龍女靠龍嚟屈,啲north people俾佢啲龍嚇親,之後見到佢個得戚樣就想打佢

靠龍黎屈好可恥

佢太OP 主角光環
睇到Jon同Bran重逢有少少眼濕
咁先可以收工大結局

仲有bronn拎到城堡

佢恨左好耐

jaime坐iron throne然後比咗castle bronn
Bran成日食花生咁

好似乜都唔關佢事咁

成日係到眼望望

仲要破壞哂d氣氛
本來好溫馨咁重逢,佢就話班友就嚟殺到,之後dead哂air
同埋Bran都已經唔係Bran...3eye已經取代左佢 我唔係好鍾意呢個設定
d角色經歷咁多野之後重逢都幾正
不過劇情無咩推進
睇一集少一集
啲重逢冇想象中咁感動
唔知係咪因爲jon snow d演技

Arya個幾幕都正
bran不停神出鬼沒 明明佢係行動不便

佢方丈feel 次次一出嚟就好想笑

佢冇神出鬼沒呀
冇人幫佢推輪椅坐左係城門前面成日
咁先可以收工大結局

仲有bronn拎到城堡

佢恨左好耐

貫穿成條主線的男人
不過劇情無咩推進
睇一集少一集
啲重逢冇想象中咁感動

Arya個幾幕都正

佢冇神出鬼沒呀

等old friend
仲有bronn拎到城堡

佢恨左好耐

貫穿成條主線的男人

仲要由頭到尾都堅守一個目標

靠龍黎屈好可恥

Danny=GOT編劇

細過明明好得意
有咩cut左?
bronn叫雞果場?

講咗好多次
euron講粗口 bronn叫雞 jon dany打茄輪 燒細路

頭3個都算
最後個幕都幾重要 (我有少少嚇親

我岩岩都搵返黎睇
燒細路果part cut左真係唔知佢做緊乜
個細路好慘
好似乜都唔關佢事咁

成日係到眼望望

上帝視角

Bran 坐係度咁耐係因佢玩緊 VR 啦
一直睇埋過去同未來D 劇情
刪左燒細路 唔怪得睇到一舊雲...
係到話咩White Walkers 留左訊息又無畫面

嗰幕睇live又暗又剪走咗個細路
完全唔知做緊乜

你地睇咩版本,唔係睇now e / hbo go咩
不過劇情無咩推進
睇一集少一集
啲重逢冇想象中咁感動

Arya個幾幕都正

佢冇神出鬼沒呀

笑咗 你啱
不過劇情無咩推進
睇一集少一集
啲重逢冇想象中咁感動

Arya個幾幕都正

佢冇神出鬼沒呀

「屌 咪撚塞住個門口啦仆街

瞬間崩壞

得咗喇
好似乜都唔關佢事咁

成日係到眼望望

仲要破壞哂d氣氛
本來好溫馨咁重逢,佢就話班友就嚟殺到,之後dead哂air
同埋Bran都已經唔係Bran...3eye已經取代左佢 我唔係好鍾意呢個設定

you died in that cave
刪左燒細路 唔怪得睇到一舊雲...
係到話咩White Walkers 留左訊息又無畫面
嗰幕睇live又暗又剪走咗個細路
完全唔知做緊乜
你地睇咩版本,唔係睇now e / hbo go咩

我係now e 訂HBO有叫雞, 燒細路
今集有冇裸露鏡頭?

大約幾分鐘?
今集有冇裸露鏡頭?

大約幾分鐘?

第幾分鐘?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞