[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 2

1001 回覆
107 Like 1 Dislike
咁佢的確係mother of dragon,啲龍聽佢話都好合理

論醒唔夠tyrion
論老謀深算又唔夠lord varys
stark啲仔女都叫各有所長

條女係靠三條龍噴火殺人去得到所有野
根本係威權統治
有啲係德政嘅,不過太左膠
Agree
https://youtu.be/BcVR_gweCfQ
呢幕feel到佢心入面騎士仲未死!
成條龍都夠膽衝試問劇入面邊個角色試過?

冇!

去啦Jaime Lannister AKA Oathkeeper AKA Azor Ahai !!!
其實點解會換咗演員
仲要差咁遠
憎cersei ,個鍾意lena headey呢個演員
得Brienne先會真心咁叫Jaime做Ser Jaime
Prince Charming
佢果陣突然轉咗人演
搞到第二代一出場 我心諗佢係邊位
好彩係朝早睇左 夜晚睇實嚇撚死
上一季條龍聞佢隻手跟住俾佢摸都好大暗示啦
jon玩緊過山車
老母幾輕鬆,腕力應該世界級
最後the wall果班友幾驚會死,求下編劇唔好整死佢地,全劇難得真男人
反而想知jon講佢係親生仔 龍女會信咩?
所謂兩大主角龍母同Jon我都冇特別鍾意
但我好鍾意got既劇情(上季除外)同其他配角
好似第一代果個要去拍電影?
(好似係)
冇條龍根本WFC
成個故事佢呢個角色最乞人憎 其他角色反而有血有肉
覺得之後會飛劇情仲快撚過第7季
一路想問點解mountain咁忠心Cersei
lady mormont for the queen!!!

cersei一向都係為咗目的乜都可以放棄
尤其遊街之後就六親不認
好連戲啊
下集同White Walker開戰 應該第3 第4集打完
死咁d人 再爭王位
好似因為以為arya死咗
Little bear we stan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞