[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 2

1001 回覆
107 Like 1 Dislike
同鄭子誠一樣睇親戲見到佢都覺得一定有陰謀
新手剛剛加入睇GOT,因為見到咁多人話最後一季都好多人期待真難得(無乜英美劇可以做到)

睇完第一集真係好想追睇落去
無條件放班人返屋企好冇?定係白養佢地呀?
屌你老母正傻閪
大部分貴族都牆頭草黎,打完仗之後根本冇人會理你用咩手段上位
仆街,睇到第四季既我,岩岩忍唔住偷睇左一陣第8季呢集

仆街!完全睇唔慣龍母同Jon Snow打車輪
電視好似冇左 Cersei會俾自己細佬殺個預言?
On撚柒鳩
正經追劇唔得既?
如果今季Ser Friendzone同Onion Knight唔死我就心滿意足
劇情推得好撚快
希望唔好草草收尾
正常果陣西口西面 報仇成功又係西口西面 陪住仔女果陣又係西口西面 撩個阿哥扑野又係西口西面 好難唔憎佢
明明就權慾薰心,偽善到仆街
House onion 唔知會唔會出家徽
S8e1 onion knight 都畀人串咗一野
係唔係做 3 eyed raven 就唔可以郁
上一代喺山洞,Bran 就要喺室外日日坐住輪椅
睇咗咁多季 最鐘意都係佢地幾個
其他都死哂
成班英國演員全部都好戲
John Bradley (sam) 最新一集又係好正
fd zone 知道dany 同jon 一齊未
雖然佢都慣左
話說我老婆要幫公司攪個got event比公司D同事chill下。

大家有冇乜好提議可以或邊到買到D相關佈置或擺設?

宜家暫定左會上淘寶買D旗。

Thanks.
笑咗,當年Roberts rebellion house Tarly 係targaryen嗰邊,之後咪又係咁,咩苟且偷生根本唔存在
由好開心到鏢眼淚個下
你都on撚9,唔係Tyrion 佢已經去咗火燒kings landing喇,根本佢就愈來愈似mad king
最想睇white king收晒所有人皮
我覺得BRAN會顧住大局, 私底下串佢兩句就算
大會上面應該唔會講, 只係班北佬自己晒時間
對,呢個就係重點
以前佢會prove佢係有料,就好似佢個侍女,係見到佢用計謀伏鳩佢主人,侍女覺得龍女跟得過,所以佢先會死心塌地咁跟佢(雖然一開頭龍女嘅條件係包埋佢)

但去到後期,佢俾Sons of Harpy打,啲unsullied其實係唔夠打,佢又唔同人談判,最後又靠條龍返黎壓陣

到開始想打入去westeros,係tyrion提佢dont be thte queen of ashes,所以佢先肯慢慢來

佢手上有咁好嘅智囊,但偏偏冇好好利用,我覺得tyrion去左佢到之後被削弱到好廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞