[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 2

1001 回覆
107 Like 1 Dislike
睇書佢兩個似有路
umm講得有道理, 只係對比 最尾有機會做king/queen既幾個人中, jon算好好多
night watch睇個時都諗tyrion會點做
入之前都好難安撫?好似冇咩時間 night watch堆人固執到暈都唔會同意同 聽勸
入黎後做唔到吹水安撫人係真
但我相信龍女會做得更差

tyrion差個樣唔得就梗
但心入面又好想GOT咁破格如果唔係點解要由S1就寫到佢咁慘 人又好又機智
諗起佢初做hand撚化 small council 試個3條友誠信 對比ned 真係 J到識上天
至於講打 Cersei都唔識打,當然係唔夠legitimate 但要做都做到既
tyrion冇咩好似jon個種要你一齊去死既魅力係真既
唔想結局好老正tyrion又做hand of the queen/king
咁講又好似有啲道理
佢一直都話自己唔配做Mormont
又激到老豆入night watch
應該唔會肯翻去
Arya 每次都cos另一個人同jon玩
同意 佢以為撚到sansa同Arya. 最後俾反cup. 乜招都要出
冇錯,當初太后玩過佢一次之後重唔醒水
冇House冇血統好難有實力係真
但過左咁多個season 重以為Sansa會永遠聽佢話真係天真
到之後又要高高在上陰陰濕濕 唔似太監叫做客客氣氣
睇書每次jon mess with her hair arya 都會面紅, 而jon march to the wall 條路咁難頂都係靠諗著arya 嘅笑容咁頂, 但只係睇到第二本中段, king robert個bastard都係岀場無耐唔知之後會唔會變
樓主快啲開定新 post
就係跪係到果下先show到佢既desperation
[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 3
https://lih.kg/1108705
原來連登咁多人睇GOT
唔夠一日已經推爆咗呢個post
LF一早知係兩姐妹陰佢
但係得唔到Sansa生無可戀所以做場戲比佢地殺
應該係 final season 平時冇追開嘅都會從頭追返
下佢死左啦咩
我要重睇了
大概第幾集
都唔知講乜好
好掛住佢俾人掌摑
https://youtu.be/IzukIA7qU9Y?t=48
King jroffery同ramsey bolton係最岀色嘅奸角
罰你重睇
我Jaime係救世者轉生
唔會死

如果你唔記得佢死咗,你可能睇少咗集 上個post有個巴打唔記得咗Hodor死咗,搞咗一輪先發現原來佢睇漏咗 因為有睇冇可能唔記得嘅
呢度睇到好爽
power is power
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞