[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 2

1001 回覆
107 Like 1 Dislike
原來嗰幾隻雞話eddie the ginger畀龍燒到無咗眼皮
係講緊ed sheeren
好似命運咁注定左
hodor點解係hodor咁
但應該唔關能力事?
可以咁講 佢癱左先注定佢做three eyed raven
係咩第幾季黎
龍媽好有啲moment型到核爆喎!
佢解放啲unsullied 同奴隸,而且無人被逼同佢打仗。
雖然佢真係靠龍屈敵人機,但佢啲手下係主動追隨佢。
佢好多個moment都好有領袖孭鑊氣質,例如啲龍仔唔生性亂燒人,佢一嘢塔佢哋入地牢。
佢都捱過好多難關先行到而家。
佢無殺無辜嘅人(Tarly兩父子算敵人,唔無辜啦)。
有時佢嘅決定係好過佢啲advisers,例如唔撚理Tyrion去救Snow,唔撚理Mormont扮用龍仔換兵... (其實我覺得釘死啲奴隸主都係正確決定)

相反Jaime鐘意個咁殘暴嘅女人,同on on 99 咁款
唔知點解我覺得jamie同碧咸個類型好似,後生果時青靚白淨迷死女,但年紀一大咗果浸佬味出晒黎,型到不得了
頭3季既事黎嫁wo
終於睇咗 Sam好慘
Game of Thrones Season 8 Death List

Episode 1
Ned Umber
我都記得好似係
野人黎喎
睇到S4都夠膽入黎呢d post
外國人對拍劇咀對咀好似OPEN好多
兩條女好似話私底fd
little finger做架
來上黎一齊鳩up下嘛
3P
不能同意更多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞