[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 2

1001 回覆
107 Like 1 Dislike
未必死嘅我諗
如果係假死
最尾出番黎咁就話佢好野
咪搞到好似tvb
點假死啊d血爸靶聲咁bill出黎wo
依家睇到第四季, 一路都覺得佢除咗有幾條龍之外都冇乜料到一路成日講話想重奪王位,但得個鳩up,所有嘢都係佢班仔做晒

中間有幕講佢本身用條龍交易班士兵奴隸,點知出爾反爾用條龍殺返人哋
睇過有個推斷話Little Finger其實係假死
係無面人做手腳
仲有成日都bend the knee 好煩
佢都係NO ONE
因為真係轉左人做
其實權力遊戲班演員,最上到位係咪sansa

紅如龍媽都唔係太多戲拍
tywin lannister同成個house tyrell
想睇tywin點收科,佢會幫jaime定cersei
house tyrell就阿婆同margaery都好正,講真淨係margaery都完勝黑色衫嘅sansa同學滿師嘅arya
有冇人可以解答下我
s8可能有佢
Theon 決定上 winterfell 之後,Yara 同佢道別個陣叫佢 kill the bastard anyway, 係講緊邊個?
Jon 係龍母侄仔 咁相差幾歲?
拍埋Star Wars啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞