[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 2

1001 回覆
107 Like 1 Dislike
Jon Snow有時真係太on9,佢唔叫龍女做Queen,龍女同條龍鐘意佢都唔會燒死佢㗎啦

為左條女同自己百姓反面,同佢啊哥Robert一樣
又到左開盤時間

dead:龍老母 Sansa arya's friends greyjoy家姐 西后
alive:Jon, 洋蔥, Bran, 矮仔, 肥仔Sam

其他未有方向 硬係覺得Jaime會同西后攬炒 但又好似好老土
Jon 真係好on9, 佢係贏心地好。
個佢做king都好,因為咁多個得佢一個唔想做king
想做皇帝嘅人最好通通用唔到皇帝
忠直到on9,下場只會同Ned Stark一樣
主角總係要呢類耿直頹固撚嘅
龍女會死既話 我抄哂咁多個討論post既人名
留名
留名
唔好走數
其實係咪演員問題 睇咁耐都睇唔到龍老母既charisma
初頭覺得自己會好鐘意佢但愈睇愈麻麻
佢可能係好既conqueror但我睇唔到佢係好既管治者
反而d配角就愈來愈有味道
睇左咁多季結果最關心係hound bronn brienne sam佢地而唔係主角
其實仲有Olenna
Jon Snow 感情線明明已經完左
為左Ygritte 破守夜人個誓
we should have stayed in that cave明明完得好靚又要安排新感情線比佢
龍女同Jon Snow明明應該集中講2個leadership style 唔同
Jon 吸收左上次for the watch教訓仲未醒
技術好 69夠大
阿左阿蟹
Jaime嘅經歷令呢個角色好得人鍾意、好有魅力,可唔可以比佢有個good ending,地都未踩穩就嚇到鳩都縮陰公
買左HBOgo,
但經常三粒藍點 load唔到入去,
已經check過上網夠快,
跪求解決方法
咁都講得出
唔係話佢條野夠大咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞