[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 2

1001 回覆
107 Like 1 Dislike
睇到Jon同Bran重逢有少少眼濕

有無人解釋到點解
bran返嚟winterfell就有人衝去搵sansa
arya返嚟就趕佢走
佢方丈feel 次次一出嚟就好想笑

佢冇神出鬼沒呀
冇人幫佢推輪椅坐左係城門前面成日

「屌 咪撚塞住個門口啦仆街

冇人得閒推佢去屙屎屙尿
坐成晚凍撚死左啦
好似乜都唔關佢事咁

成日係到眼望望

仲要破壞哂d氣氛
本來好溫馨咁重逢,佢就話班友就嚟殺到,之後dead哂air
同埋Bran都已經唔係Bran...3eye已經取代左佢 我唔係好鍾意呢個設定

唔知係咪導演問題
佢做得唔似全知智者
似弱智

大約幾分鐘?

第幾分鐘?

其實去到後期有冇露波真係唔重要
劇情才最重要

大約幾分鐘?

第幾分鐘?

19:50
講咗好多次
euron講粗口 bronn叫雞 jon dany打茄輪 燒細路

頭3個都算
最後個幕都幾重要 (我有少少嚇親

我岩岩都搵返黎睇
燒細路果part cut左真係唔知佢做緊乜
個細路好慘

Danny燒架
因為佢第一個唔係嗌佢

細個好q
網上見到呢幅圖
頭3個都算
最後個幕都幾重要 (我有少少嚇親

我岩岩都搵返黎睇
個細路好慘

Danny燒架
因為佢第一個唔係嗌佢

第二個都唔係嗌佢
仲有bronn拎到城堡

好想睇佢拎到castle
佢恨左好耐

jaime坐iron throne然後比咗castle bronn

好鐘意bronn, the hound同tormund呢3個
希望可以頂到最尾
跟住一個拎到castle, 一個可以同brienne生baby, 另一個可以殺左佢阿哥跟住同arya和好
(有冇人好鐘意the hound同arya呢段"關係"?)

有無人解釋到點解
arya返嚟就趕佢走

冇時間喇
是但啦!
網上見到呢幅圖

s1嗰陣

有無人解釋到點解
arya返嚟就趕佢走

因為係人都知bran係跛?
我岩岩都搵返黎睇
個細路好慘

Danny燒架
因為佢第一個唔係嗌佢

第二個都唔係嗌佢

我地係咪睇緊同一套劇
唔係火佬見佢變左white walker所以燒咩...
好想睇佢拎到castle
佢恨左好耐

jaime坐iron throne然後比咗castle bronn

好鐘意bronn, the hound同tormund呢3個
希望可以頂到最尾
跟住一個拎到castle, 一個可以同brienne生baby, 另一個可以殺左佢阿哥跟住同arya和好
(有冇人好鐘意the hound同arya呢段"關係"?)

brienne要同jaime架

笑咗 好似

有無人解釋到點解
arya返嚟就趕佢走

但係根據佢哋嘅認知
Bran Rickon應該係畀Theon燒死咗
所以我諗係無得解
Danny燒架
因為佢第一個唔係嗌佢

第二個都唔係嗌佢

我地係咪睇緊同一套劇
唔係火佬見佢變左white walker所以燒咩...

1999左
我意思係話Danny綁佢係上面
講northerner唔妥蟲女同不滿jon跪低好累贅
開會個時lyanna mormont拉大隊嘈同sansa既態度已經夠表達到
jon同sansa個段完全冇必要
就連d對白都好似抄返前面咁
有無人解釋到點解
arya返嚟就趕佢走

但係根據佢哋嘅認知
Bran Rickon應該係畀Theon燒死咗
所以我諗係無得解

果時應該冇人知bran 同rickon未死
D&D
我睇now e hbo go,50分鐘,有露波有燒細路, 邊有cut
講northerner唔妥蟲女同不滿jon跪低好累贅
開會個時lyanna mormont拉大隊嘈同sansa既態度已經夠表達到
jon同sansa個段完全冇必要
就連d對白都好似抄返前面咁

印象中呢個衝突好似寫過
Jon 去Dragonstone之前班友又係度嘈
跟住佢都係用同一個原因勸掂班手下
而家又loop過
今日去咗整杯墊好開心

上個星期整咗 唔捨得用
依家係咪要4抽1 冇得揀?

追到第4季,想問佢地係咪自第一季之後第一次重聚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞