[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 2

1001 回覆
107 Like 1 Dislike
冇Thoros of Myr= GG
無左補師係到 復活唔到
留名睇走數

white walker有無機會係Targaryen既人黎? 定有white walker既時候仲未有Targaryen
Sam好正
你肯為佢放棄王冠,咁佢又肯唔肯
想問清楚係咪5月20日星期一個日朝早會hbo go 睇到大結局

想請假睇唔想請錯日子
我肯屌埋佢呀
書值唔值得睇?
同電視有咩分別
書多好多人物心理描述 係電視做唔到既 一定值得睇 特別係睇完電視再去睇書 腦入面有畫面好多
NK演員係另一人,應該唔會掛
我鐘意Tyrion!
佢去搵龍女同之前同Sansa個陣我都鐘意佢。
我希望佢結局唔洗死仲真係做到hand of queen/king.好似佢話,佢知道呢個遊戲點玩,而且佢pretty good at it.
點解可以劣化得咁勁 以前明明勁可愛
arya都係,不過好佢少少
連登開嘅post可以幾高汁
我都鐘意Tyrion! 由第2季blackwater開始覺得佢好醒到第4季i demand a trial by combat 同埋多恩王子係監獄到同佢講個番說話代替佢出戰都睇到好感動 好正好想佢可以再有得發揮 去左龍母果邊之後個角色重要性好似越黎越低咁 龍母又唔係成日聽佢講 不過成日有d shot影住佢意味深長咁既樣 希望再有重要戲份啦
呢2個嘅角色定位
會死嘅機會極高喎
有無講到呢兩條友點解有特殊能力
製作特輯話佢人生只係上咗3個鐘acting class
第四個鐘就要拍game of throne
以前零經驗, 應該同班童星一樣
個app 廢, 唔好用佢啲shortcut
要入hbo go menu入去
應該就係信左光之王就有能力 好似有慧根就會有能力咁
Age of heros 同long light tagaryen都未去westeros
諗住完季就開書
書d野神怪好多 死人復活唔新奇
真兄弟有嘢直接講出口
好好睇
森林之子都解釋左,遲下會唔會解釋下光之王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞