[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 2

1001 回覆
107 Like 1 Dislike
垃圾now e

垃圾客服

好似有人估過其實西后同jaime係龍族,所以鐘意兄妹搞埋一齊
佢老豆tywin戴左綠帽
其實got完咗會唔會拍埋下本書
書到未出完
我唔係話佢血統點點點而屌鳩佢
而係佢血統引伸出嚟嘅性格同行動
好似話會拍前傳嘛
dating 既野你識條毛
騎龍dating 龍母心諗impressive
Targaryen 鍾意亂倫係因為要保持純正血統

西后同Jaime 應該真係真心相愛

同埋都幾難有人俾到帽tywin 戴
夠啦,一本書炒啲改啲都拍8年
theon無左條J先似返個男人
仲以為得我一個咁覺得
睇左幾季 今季啲留言真係最低質
邊個露點唔露點 係咪刪減版都可以講一大餐

根本GOT最少要睇三次先夠,S1-7睇得一次不如重睇多一兩次先入黎啦
龍媽由casting 至character development 都係GoT 最大敗筆 得啲衫好睇

突然諗起white walker用屍塊拼出黎果個logo同targaryen個logo一樣 係咪有咩意思
Targaryen係三頭龍黎
玩VR唔洗行黎行去啦
我都係咁諗...
Based on 流傳緊既 Cersei & Jaime係mad king 仔女, 同Jaime 係chosen one to kill night king。

龍媽死,Jon 無心成王...Jaime 順理成章作七國之王。
得頭兩季係得人鐘意
一有龍有權(+唔再露)就開始乞人憎
第3集都有出現過
應該係關Children of forest 事多啲
係Dragonstone 個Cave 有一樣嘅壁畫
同埋有人話Children of forest 棵樹都係咁嘅shape
但我唔太buy

https://www.google.com.hk/amp/s/www.tvguide.com/amp/news/game-of-thrones-white-walker-symbol/
係 GOT啲奸角演技好好
佢死咗之後係爭緊啲野咁
想Sansa 做queen
Sorry, jon條感情線仲有個小妹妹未開展
原來第一個Daario 係deadpool 入面個Ajax
會唔會龍族血統係咁?
mad king...佢呀哥都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞