[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 2

1001 回覆
107 Like 1 Dislike
打靶仔jroffey仲好戲
可惜死得早
s6段琴加綠火 西女人型到仆街
壞人既目的都係統治世界 無其他
NK應該過唔倒narrow sea
龍母唔係同Jon由上一季一齊上去咩
仲要佔一部份時間影佢地騎龍
著墨多d係其它角色重遇返既交流

或者影Euron同Cersei扑野
同意, 明明套劇就做得好先多人睇

唔明點解有D人係要用上帝視覺屌劇情
原來好多人連人物關係都未搞清楚, 下個POST使唔使補圖或者WIKIA LINK
咁應該一次過燒左成個winterfell

反正龍冇野食
整返張關係圖都好
WHATEVER THEY WANT
覺唔覺佢俾Jon收服左之後就開始做on9野

以前Jon仲係人質佢好嚴肅

呢個meme
最簡單嘅關係都未攪清楚就衝出嚟柒
本身仲覺得個細路幾q 點知過左陣就死撚左
其實係咪無交代過NK點解一定要打人 係仇恨 本能定點?
真係唔明佢定位係乜 淨係死魚樣同人講自己乜都知 到底有乜用
開個新手小學雞got發問區
好心啲人睇劇專心啲啦
How Bran will look like by the end of the season

笑撚死
條龍會唔會係要Bran warg 入去 再叫Jaime 同Bronn真正收佢皮 但我估Jaime 會死

然後我估Arya 會用Jaime 塊面殺Cersei
同時清左Arya 個list 同應驗個預言

龍老母應該會同Jon Snow 反面
以為佢呃佢感情上位
Jon 引khaleesi execute 佢
但燒佢唔死
變true king

Happy ending
好撚on9成班劇情都未搞清楚就入嚟傾
如果最後呢季劇情
係守完NK
先再搞kingslanding
而唔係撈埋一齊
我會有啲失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞