[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 2

1001 回覆
107 Like 1 Dislike
Ygritte 好撚正
自膠咁
重睇到第四季好似未講?
但我記得jamie仲做緊人質果陣同lady stark有講佢個仔變左殘廢仔
個個主角都係啦!

明明Jon Snow有兩獲差啲死,一係啊叔救佢,一係龍女救佢,仲有一獲吹到翻生

Cersi係地牢,又walk of shame咁款,結果又無死。
有冇巴打可以解釋返點解白鬼咁易就打死條龍捉埋?
留名

睇到呢張圖...真心大崩壞
唔係同期
係一齊出去牆外搵Benjen 考察果時先出
收皮啦,Jaime同Cersi 亂倫咗三個仔女出嚟,Jaime仲要一翻到Kings Landing 就搵Cersi搞嘢,嗰時Brienne仲係到㗎
憑乜要我處女Brienne BB俾Jaime
Jon一到castle back就有佢啦喎
第一季 定第二季 知佢殘廢
我覺得係因為龍已經好多年冇出現過,連Targaryen自己都唔知仲可以有新龍(e.g. Viserys)
所以當龍女有三條龍,覺得自己無敵繼以輕敵都係正路,佢根本冇諗過有嘢可以打贏龍
我相信以前Targaryen仲有好多龍嘅年代,佢地係有好啲嘅裝備or戰術去保護條龍
但係點解咁易一下支標槍就KO左條龍?
見到佢個樣都唔開胃
Loki
好想龍女快啲收皮,權力昏心
同Jon Snow講Sansa唔respect嗰吓真係似足嗰啲挑撥離間嘅臭西女朋友
佢呢個頭柒姐,襯返正常頭仲係好得意
Joffrey
會唔會結局係講龍媽收皮?
跪求佢染返黑
I am not TIRED!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞