[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 2

1001 回覆
107 Like 1 Dislike
今集舖咗Bronn會北上,最後可能係佢同Jamie一齊殺咗Viserion,完成咗當日冇完嘅任務,但係Jamie就為救世而犧牲咗。
當初佢為拯救萬民於水深火熱殺咗Mad King,俾人話佢係Kingslayer,當佢係二五仔。今次佢終於名正言順救世,得到正名。
有冇人覺得
最後jon殺龍媽
jamie殺cersei 之後掛埋
jon最後一個坐係皇位 最唔想做既做
有鬼戲咩
由第一季起 一直都係便秘樣+揸住酒杯起勢飲
一個表情一個動作
抄定啦,唔好走數
人地叫Edison
岩先睇多次
屌你bran真係24小時係同一個位冇郁過
由朝早見番jon->夜晚叫sam講真相->又去番朝早見到jaime
一直係原地cls
都似係,結局我估得肥仔係最好下場,一家團聚

其他非死即傷啦
onion knight
一開始個樣楚楚可憐, 又性感 好好j
大膽預測:Bran最後關頭控制到其中一條龍逆轉慘勝
你地個個係咪返睇第一季開始?
我buy 呢個結局
今集有幾個shot佢都笑得幾靚
試下轉browser, 用chrome 開我成日有問題,firefox就好正常
好有機會

今集條拍拖片應最後果集bbq 時段先出,依家出左即係.....
唔撚係呀...

佢同太監呢場戲真係
鄭子誠
就咁分析,Sansa 應該係最安全,基本上套劇會行陰謀既都已經死晒,佢又唔駛上前線。
佢個樣真係好奸
唔覺得jon snow到最後會做king
以佢個咁嘅死人性格,最後都應該係自我犧牲/同歸於盡之類
咁嘅人點做倒king呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞