[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 2

1001 回覆
107 Like 1 Dislike
成日係到眼望望

仲要破壞哂d氣氛
本來好溫馨咁重逢,佢就話班友就嚟殺到,之後dead哂air
同埋Bran都已經唔係Bran...3eye已經取代左佢 我唔係好鍾意呢個設定

唔知係咪導演問題
佢做得唔似全知智者
似弱智

會唔會係佢0演技
Arya好正
想知#1啲link有無得down落電話睇
有冇人支持Cersei

其實全套戲最好戲嘅女演員應該係佢
可以令到一個角色咁黑人憎

自從walk of shame之後就開始同情佢
覺得佢好過龍女
起碼做野有經大腦同埋夠恨
想問下又一城個event去到幾時
有冇人支持Cersei

本來都鐘意,今集正式討厭
有錢有兵就入得

喂呢個人地M.O.黎

sorry係太古城
網上見到呢幅圖

S3 開始有少少毀容
Arya好正

染返深色個頭係幾正
之前果個粉紅色頭...
brienne要同jaime架

唔係, brienne係同tormund架!

大家投票:
同tormund既
同jaime既

wtf點解!!!!
tormund痴心一片架wor

jaime同brienne一齊經歷太多
而嗰啲經歷得佢地兩個互相明白對方
岩岩睇完
片頭好撚正
Bran 講既waiting for an old friend 係指Jamie 定white walkers?
傳聞話佢比white walkers附左身

jaime
成套GOT最靚嘅係margaery tyrell

佢喺captain america 1靚啲

太空當入樽靚D

喂呀
上面果張似合成相//
有冇人支持Cersei

其實全套戲最好戲嘅女演員應該係佢
可以令到一個角色咁黑人憎

自從walk of shame之後就開始同情佢
覺得佢好過龍女
起碼做野有經大腦同埋夠恨

Dany係終極左膠 同jon snow一對岩架啦

sorry係太古城

23號
屌 想知冇cut版係邊d
睇左48 mins 版 唔想重睇成集

1)Euron同Yara講要fuck the queen
2)Bronn叫雞
3)Jon同Dany 打茄輪
4)Theon斧頭斬人
5)Last Hearth燒咗Umber the boy

thanks 其實我係想知幾多mins 不過都搵到
網上見到呢幅圖

S4個公仔麵頭真係
Golden Company 係由Targaryen後裔組成 去到後面會唔會反水
brienne要同jaime架

唔係, brienne係同tormund架!

大家投票:
同tormund既
同jaime既

wtf點解!!!!
tormund痴心一片架wor

tormund要make monster baby

cousin
Arya好正

染返深色個頭係幾正
之前果個粉紅色頭...

即刻無哂氣質
真係好型
頭髮深淺係對Lannister既忠誠度 好似係

tyrion

jaime 由金變黑
睇返s1e1佢把長髪

佢俾lady stark 捉左個排個頭型到
點解hbo go得50分鐘

live係full version
上架版係cut咗啲18+場面/對白

Fuck 盜版都唔L cut 18+, hbo go 走去cut 18+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞