又係時間推吓Amazon 平價notebook (15)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
Aero 15好似有新機係9代cpu+1660ti
Newegg果邊有page

原本心郁郁想買2070果個version
依家唔知點好
5月Acer出9代cpu+新GTX Laptop 希望可以香港可以平d
唔係上網買通常都會平啲咩?
有無人知msi/p65質素如何
上網係平d但得Asus先至有一年國際保養,其他牌子無保養(除咗Dell可以轉移地區保養),其他牌子唔敢上網買。
想問ASUS 個國際保有無得extend ?
自己upgrade係咩意思?呢部好吸引
自己加ram ssd
我同事又係買左asus zenbook 14 果d 窄邊框mon ,成日讚部正,係咁叫人買,前幾日用緊唔小心比個釘書機撞左個mon 一下就黑左一噠
笑撚左幾日
Asus 啲機好似好化學
感覺Zenbook輕薄又超窄邊框好易出事
佢自己7姐
btw佢整左幾錢?
我之前部dell撞到嘢都無乜事 我咁大意都係睇定啲好
而家有啦,應該係完左NDA。好多網站都放左9代laptop出黎。早一個鍾睇都未有
因為依家市面上未有1650 mq/9代cpu嘅notebook
不過如果唔係用mq版比,1650會比較接近1050ti,即係應該差過1060少少

利申 唔係好肯定
樓主點睇9750H?

https://www.newegg.com/global/hk-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16834233259

心思思想買

貪佢夠輕夠薄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞