又係時間推吓Amazon 平價notebook (15)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
我都落左訂買zenbook. 15 想問巴打個插頭香港岩唔岩用? 定要買個轉插
睇post 頭啦,又問
貴左
上星期賣699
其實除左asus以外,有無其他牌子notebook有全球保?

btw求推介,筆直7k前後
用利打機lol,anno1800. 上youtube,用chrome玩web game.
用ps/clipstudio插畫板畫圖.
12算喎貴到on9
唔知有無人研究過大陸機? lenovo既 小新/ Mechrevo s1 大家點睇?
已買ASUS VIVOBOOK F510U
樓主推介既第二部
請問有冇SSD 介紹?
我都訂左呢部
想問你到左貨未
第一次買 見佢成個星期仲未出貨
1號訂
今日收貨.
性價比最高,平均1GB唔使$1
謝巴打
不過我窮L一名
MX300 275GB可吾可以
謝巴打
不過我窮L一名
MX300 275GB可吾可以

Sata的話呢隻抵D
用standard shipping?
F510U M.2係sata 黎
唔支援pcie,仲有插法好特別,detail睇片
比多少少錢啦
860 evo /MX500 啦
利申:用緊860 +f510 好爽
之前我都人換左Curial 隻m2 sata
抵玩

不過係DHL 派
Thanks for info
佢係咪比起預計時間早左好多?
我2號訂 仲未出到貨
DELL Laptop Latitude 7370 M7 Intel Core M7 6Y75 (1.20 GHz) 16 GB Memory 256 GB SSD Intel HD Graphics 515 13.3" Touchscreen Windows 10 Pro https://m.newegg.com/global/hk/product/N82E16834846260

refurbished
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞