又係時間推吓Amazon 平價notebook (15)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
有冇好介紹?
美馬買?
https://www.amazon.com/LG-Gram-Thin-Light-Laptop/dp/B07MNDYX9Z

唔打機,會執相同簡單剪片
要輕又要有number pad係咪無乜選擇?
Sorry漏咗講
會拎岀街用
所以輕身都好緊要
好多15吋機又有number pad嘅機都好重
望落幾抵玩,想請問火牛係咪要出街配過三腳插?
我諗住AutoCad為主
我加咗ssd,照整免費wo
咁點解要花時間上去搵佢整?

擺明蝦香港人

其他牌子都無佢咁西
我睇外國論壇都有人討論過開過部機無保養既問題(唔記得咩牌子)
有人話根本就無呢條條款,打開部機加野都係使用方式,好似我將軟件入部機咁
除非你係加野入去既時候導致人為損壞,如果唔係唔會無左保養
條友話唔駛理佢,你企硬佢一定要幫你保,因為條款無寫
唔知香港係咪一樣
外國有法例保障

香港就講企業良心

所以永不買華碩notebook
拎去保養點樣唔洗時間整?你買MacBook都係要係apple store等啦
我只是提供資訊比各位想買機嘅巴打,我換咗ssd都係免費照整
保咩養

新買返嚟加ram 加ssd,間間都係自己開蓋塞入去用架啦
Asus ROG新出三部新機 GA502 , GX502 , Strix SCAR III,其中GA502用AMD Ryzen 7 3750H+Nvidia GTX1660Ti。
15"
7-9K
買比細佬
會打機 LOL , APEX , OW 依類
有無好推介
電話條友咩都唔識架
好多牌子聽電話個個都唔係維修部既人聽
已收到貨
今晚開箱
,開新post定係到開?
巴打,你自己講話加咗野就冇保養。
我講緊加咗野都有保養
amazon 個送貨日期
第一部再自己加ssd, 6000樓下就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞