又係時間推吓Amazon 平價notebook (15)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
最平就第一部 之後自己加ssd 6000以下就做到你要求
係,option 同spec 都有差異
有堆openbox上咗架
Newegg*
可以留意埋
Lenovo X1E, P1
Dell XPS 15, precision 55CX
五千幾果部wo
我岩岩click仲係i5
XPS15 好似就快出新版
傳聞係
XPS15 可以等多兩個月
價錢 x 效能 x 便利性

永遠都係三角關係互相拉鋸
我估下一代9300h+1650應該係899$
amazon已經有一部msi 行1650 max q
等asus出先加link畢竟有國際保比較安全

又要平又要below 2kg又要效能好到可以打到battlefield

係無可能
放喺HALL重少少唔怕啦

不過個外型好電競FEEL,拎去上堂都幾受注目
us定hk
<2KG+打機=$12000以上
想問下有intel+nvidia雙顯卡嘅用家,睇youtube 有時播d bitrate高嘅畫面會閃下閃下,而2 張卡嘅driver已經最update,仲有咩解決方法?

之前試過重裝windows,裝完先有呢個問題
Disable晒chrome d extension 試一次?
我之前都試過係咁
想問下newegg 買asus 有冇一年國際保
Xps 我都等緊佢新ver睇下咩環境
$1400 美金

Zephyrus s 8750H 1070mq

https://www.amazon.com/Zephyrus-i7-8750H-GeForce-Military-Grade-Chassis/dp/B07G5Z9H8R

大家快d買晒佢,唔好再俾我見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞