又係時間推吓Amazon 平價notebook (15)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
因為8300h同(估計)應該係1063
係喎 同6gb差好遠?
我睇1060 6g, i7 8750要到9000價位
樓主除左推介嗰部Asus vivobook S410UN 之外仲有冇其他asus機推介係差唔多價位同效能?本身想半文書半打機(LOL 自走棋 gta等),17吋moon左右。
16吋至啱
Vivobook 系列
有隻有MX150
應該無16
一係15.6, 一係17.3
巴打又係我我見i7-8750h個部有3個Fan,i5-8300h個部得2個
散熱功能同實際部Laptop嘅運作溫度會唔會差唔多
FX504 i7好似無3風扇
我淨係知MSI GS系列先至有三風扇
岩岩係第個台見到, 而家寄去美國郵件要事先登記 (係香港寄美國要, 美國寄香港唔駛), 如果有巴打要退貨要寄野返去美國可能第時要留意下

https://lihkg.com/thread/1148167/page/1
幾抵 打下機O唔OK呢~
點睇Asus呢部全新amd u gaming nb?連運費9千左右
15.6” 120Hz Full HD IPS-Type, AMD Ryzen 7 3750H, GeForce GTX 1660 Ti, 16GB DDR4, 256GB PCIe SSD + 1TB HDD
https://www.amazon.com/ASUS-IPS-Type-GeForce-Gigabit-FX505DT-EB73/dp/B07QQB6DC1/
AMD YES

amazon 部ux430un 1050US 有I7 16GB RAM MX150
得i5 8GB UHD620我會買新vivobook 13 or 14
其實豐澤大特價
Zenbook 15 寸 i7 8565H Gtx1050 4GB 16Gb ddr4
賣萬一
我部zenbook 15 i78585u gtx 1050maxq 都買左一萬
依家做緊promo?
係 上去網店睇
兩部有好大分別?邊到勁D?
上網睇唔到,有冇link?
i7 8750H+1050Ti 4GB,Zenbook咁樣嘅規格會唔會熱到可以煎蛋,呢個規格TUF FX505好似好d
都減咗一段時間應該清緊貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞