又係時間推吓Amazon 平價notebook (15)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
15.睇得C服D
上面reply 2xxx 3xxx果2部
但當水貨壞左就無
謝回覆
Acer 同埋邊部?
我可能有眼疾
上面有張cap圖係hp
aero 15 classic 出左9750h +1660ti
https://www.amazon.com/s?k=9750h+1660ti&ref=nb_sb_noss_1

最平暫時係1399, 等埋asus先加link係第一頁
始終搏水貨一壞就
有冇link?重頭睇晒都見吾到
我隻眼應該坐住左
你話呢
各位巴打
如果只可以二選一
128 ssd+ 1 TB 定 256 ssd?
多謝巴打
update返先,我早幾日整返好部舊acer洗左機,加左個ssd俾老豆用。
經濟又環保,頂住檔。

多謝你
想買部notebook比老母
求巴打們推介

8k內
大mon
輕身
外型好睇
主要睇片

利申: 老母話唔要平板

麻煩哂
想問下有冇得自己加RAM? keyboard 有冇底燈 thanks
想買部 notebook
有冇巴打可以幫手推介

好多時候會多工
coding + testing
會得閒打吓機, e.g. csgo
會連去1 - 2個external monitors
最好盡量輕啲 (因為會經常帶佢翻學)

我睇到第一頁
ASUS TUF Gaming Laptop FX504
https://www.amazon.com/Gaming-i7-8750H-Display-Gigabit-FX504GM-ES74/dp/B07F6K21HJ/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1535397691&sr=8-5&keywords=asus+8750h+1060&dpID=411ln44EZAL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch

但成2.3kg好重吓.. 所以想問問仲有冇其他選擇
thanks
第二部多8gb ram
同埋amazon可以有好多唔同店seller
所以價格會唔同
明白哂,同埋第二部張1050多2gb 想請問打起機上黎會唔會話好大分別?
都係大作低效
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞