又係時間推吓Amazon 平價notebook (15)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
去邊度 exchange ?
明白哂!準備入手,唔該哂巴打!
notebook壞底板,一般整幾耐先合理?打去代理問話未有零件
早排買左部ASUS 開心使用左一排 加左ssd
但今日開機後 黑mon 睇落似壞左mon

想問去代理到 係咪真係冇得保?
ASUS VivoBook F510UA 15.6” Full HD Nanoedge Laptop, Intel Core i5-8250U Processor, 8GB DDR4 RAM, 1TB HDD, USB-C, Fingerprint, Windows 10 Home - F510UA-AH51, Star Gray
https://www.amazon.com/dp/B0762S8PYM/ref=cm_sw_r_cp_api_i_IaUYCbDNZJEMF

想問呢部值唔值得買
巴打 你拎上去整有冇拆返ssd出黎? 佢有冇問你點咩?
佢幫我拆,話冇入水人為就免費整。
整完拎番隻ssd比佢幫你裝番
全球受保一年喎
咁好!姐係唔洗拆
因為之前有巴打提過開過底板加野會唔受保
拎上去問咗先,記得帶單
有3種亮度底燈
加RAM 就唔太肯定
睇黎無得加RAM, 已用哂2條槽
係咪係amazon 印返張invoice 出黎就得? 巴打果時部機壞左咩事?搞左幾耐?
印返張invoice 出黎就得
同你一樣壞mon,整咗3~4日
好!多謝巴打解答
見到巴打你地ASUS 好似成日壞mon咁
Asus d QC
https://www.amazon.com/dp/B07CZ8TP35/ref=twister_B07D1M8JRQ?_encoding=UTF8&psc=1

請問本身係咪有M.2 SLOT, 自己買條1TB M.2插落去就得?
同埋可唔可以搬個WINDOW去M.2到?唔洗行HDD禁慢
其實NOTEBOOK用唔用6-7年禁耐?
我部舊Lenovo laptop 行左7年仲在生
當年買8千幾
係咩原因所以用唔到禁耐?
壞到開唔到機定係慢?
見多人推介asus dell又點睇?
之前用過dell都幾好
主要睇下劇 玩LOL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞